Vetlanda-Njudung

Välkommen till Vetlanda Njudung Rotaryklubb. En klubb där yrkesnätverket är i fokus. Intressanta föredrag efter givande lunchsamtal. Klubben är också med och arrangerar golftävling för att samla in pengar till Rotarys hjälpverksamhet. Vill du veta mer om Rotary, hör av dig. Lunchmöten hålls på restaurang Greenroom, Östanå. Välkommen!

måndag den 25 oktober 2021
Anders Bernberg
Samverkan för ett klimatsmart plusenergilän!

måndag den 30 augusti 2021
A normal swede in her Majestys service.
Adrian Stymne gav oss en intressant inblick hur det är att vara anställd av Brittiska Staten. Han har jobbat för dem lite dryft ett år (Work & pension dep.) men kommer nu att övergå till en tjänst inom det vi vi kallar regeringskansliet. Föredraget var på länk och tekniken fungerade förträffligt.

måndag den 16 augusti 2021
Uppstart efter semesteruppehåll
Äntligen var det dags för årets första fysiska lunchmöte på golfrestaurangen i Östanå i måndags 16/8!
Föredragshållare var president Håkan samulesson som sammanfattade året, visade upp den nya styrelsen och berättade hur klubben tänker framåt. Det var ett efterlängtat fysiskt möte med positiv anda och en god inställning till det som komma skall. Första styrelsemötet är bokat måndagen den 30/8.