Vetlanda-Njudung

NYHETSARTIKLAR

Besök av DG

Vi hade besök av vår DistriktGuvenör Inger Gustafson. Hon berättade på ett fint och humoristiskt sätt om sin "resa" i Rotary.
Inger hade även med sig en av sina 6 assisterande Guvenörer - Leif Ringqvist.
Vi tackar för bra Lunchmöte/styrelseträff.

A normal swede in her Majestys service.

Adrian Stymne gav oss en intressant inblick hur det är att vara anställd av Brittiska Staten. Han har jobbat för dem lite dryft ett år (Work & pension dep.) men kommer nu att övergå till en tjänst inom det vi vi kallar regeringskansliet. Föredraget var på länk och tekniken fungerade förträffligt.

Uppstart efter semesteruppehåll

Äntligen var det dags för årets första fysiska lunchmöte på golfrestaurangen i Östanå i måndags 16/8!
Föredragshållare var president Håkan samulesson som sammanfattade året, visade upp den nya styrelsen och berättade hur klubben tänker framåt. Det var ett efterlängtat fysiskt möte med positiv anda och en god inställning till det som komma skall. Första styrelsemötet är bokat måndagen den 30/8.