Vetlanda-Njudung

PROJEKT - VTT

Vindskydd i Majlabacken.

Vi har varit med och bidragit med ekonomiska medel till equmenia Vetlanda och deras satsning på ett vindskydd i "Majlabacken".
Takläggning

Rotarygolfen

Rotarygolfen arrangeras av Vetlanda Rotaryklubb, Vetlanda-Njudung Rotaryklubb och Sävsjö Rotaryklubb. Tävlingen är klubbarnas gemensamma bidrag till insamlingen för att utrota Polio, Polio Plus. Bill och Linda Gates foundation stödjer Rotarys arbete med att utrota Polio och för varje krona som samlas in bidrar de med två. De ca 100 000 kr som samlas in genom Rotarygolfen blir alltså i praktiken 300 000 kr till aktiva insatser. Arbetet ger resultat och i skrivande stund har inte något Poliofall konstaterats på den Afrikanska kontinenten sedan juli 2014. Afganistan och Pakistan är länder där det nu görs stora insatser. Vi tackar företagen som deltar och alla som är med och arrangerar tävlingen.