Vetlanda-Njudung

Välkommen till Vetlanda Njudung Rotaryklubb. En klubb där yrkesnätverket är i fokus. Intressanta föredrag efter givande lunchsamtal. Klubben är också med och arrangerar golftävling för att samla in pengar till Rotarys hjälpverksamhet. Vill du veta mer om Rotary, hör av dig. Lunchmöten hålls på Golfrestaurangen Östanå. Välkommen!

måndag den 12 april 2021
Webmöte. Josefin Lind generalsekreterare för läkare mot kärnvapen
Ca 30 min föredrag, sedan frågor och digital gruppdiskussion. Vi träffas digitalt via Zoom. Håkan Samuelsson skickar ut länk innan mötet.

torsdag den 15 april 2021
Styrelsemöte

måndag den 26 april 2021
Webmöte. Teknikens hus - Nju:tek
Joakim Falkäng presenterar syftet med TEknikens hus som är ett gemensamt projekt mellan näringslivet på höglandet och Vetlanda kommun. Kompetensförsörjningen för företagen är den helt avgörande frågan som behöver säkras. Joakim presenterar tankarna och hur arbetet nu bedrivs.

måndag den 24 maj 2021
Webmöte. Nyföretagarcentrum Vetlanda
Johanna Friman är sedan augusti 2020 rådgivare och verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum i Vetlanda. Johanna presenterar sig, aktuellt läge i verksamheten och nyföretagarcentrums viktiga uppdrag. Nyföretagandet i kommunen behöver öka.

tisdag den 16 mars 2021
Knivdådet 3/3
På Vetlanda Njudungs digitala veckomöte 8/3 berättade Magnus Färjhage om knivdådet ur sitt perspektiv.

tisdag den 16 mars 2021
Ordinarie möten under pandemin
Under pågående pandemi går det inte att genomföra vanliga Rotary möten. Vetlanda Njudung håller möten digitalt via Zoom. Möten hålls varannan måndag klockan 20.00. Se under program för att se datum, har justerat för helgdagar osv. Om du vill kunna delta på mötet anmäler du till Håkan Samuelsson att du vill ha en länk. hakan.samuelsson@kontorsspecial.se

torsdag den 25 februari 2021
Lantmäteriet i Liberia
Den 22/2 besökte Görgen Hellman, enhetschef på Fastighetsinskrivning Öst Lantmäteriet Eksjö, Vetlanda Njudung RK.
Görgen berättade om ett pågående projekt i Liberia.Liberia1

fredag den 5 februari 2021
Landsbygdens resurser vid skogsbränder styrs från Vetlanda!
Landsbygdens resurser vid skogsbränder styrs från Vetlanda! Föredrag av Per-Åke Nilsson Maskinringen Vetlanda. Digitalt 20.00 8/2. Ta kontakt med Håkan Samuelsson om du vill ha en länk till mötet och inte fått någon.

tisdag den 19 januari 2021
Eriksson och Lönn
Sofie Eriksson på Eriksson & Lönn var föredragshållare på klubbens första helt digitala möte.Sofie Eriksson