Vetlanda-Njudung

Välkommen till Vetlanda Njudung Rotaryklubb. En klubb där yrkesnätverket är i fokus. Intressanta föredrag efter givande lunchsamtal. Klubben är också med och arrangerar golftävling för att samla in pengar till Rotarys hjälpverksamhet. Vill du veta mer om Rotary, hör av dig. Lunchmöten hålls på restaurang Greenroom, Östanå. Välkommen!

måndag den 27 september 2021
Erik Johansson
Polis Erik informerar.

måndag den 4 oktober 2021
Jonas Hernborg
Elitfönster. Idag och imorgon.

måndag den 11 oktober 2021
Marcus Tingvall
Njudung Energi - En presentation.

måndag den 18 oktober 2021
Inger Gustavsson
Besök av vår Distriktsguvenör.

måndag den 25 oktober 2021
Anders Bernberg
Samverkan för ett klimatsmart plusenergilän!

måndag den 30 augusti 2021
A normal swede in her Majestys service.
Adrian Stymne gav oss en intressant inblick hur det är att vara anställd av Brittiska Staten. Han har jobbat för dem lite dryft ett år (Work & pension dep.) men kommer nu att övergå till en tjänst inom det vi vi kallar regeringskansliet. Föredraget var på länk och tekniken fungerade förträffligt.

måndag den 23 augusti 2021
Daniel Berners Resa
Daniel Berner berättade om sin resa in i ett mycket starkt integrationsarbete i Vetlanda. Daniel engagerade sig på ett synnerligen konkret sätt under flyktingkrisen 2015. Hans engagemang lyser starkt även idag som ordförande i föreningen "Kvar i Vetlanda".
Han jobbar nu med 20% tjänst som integrationssamordnare på SAM, 30% pastorstjänst i Nye och har dessutom hunnit med att bli kommunalråd i Vetlanda för Centerpartiet med 50% tjänstgöringsgrad.

måndag den 16 augusti 2021
Uppstart efter semesteruppehåll
Äntligen var det dags för årets första fysiska lunchmöte på golfrestaurangen i Östanå i måndags 16/8!
Föredragshållare var president Håkan samulesson som sammanfattade året, visade upp den nya styrelsen och berättade hur klubben tänker framåt. Det var ett efterlängtat fysiskt möte med positiv anda och en god inställning till det som komma skall. Första styrelsemötet är bokat måndagen den 30/8.

torsdag den 1 juli 2021
Presidentskifte

Den 29 juni 2021 genomfördes presidentskiftet i Vetlanda Njudung Rotaryklubb. Presidentskiftet genomfördes i samverkan med Vetlanda Rotaryklubb på Greenroom, Östanå Golfbana. På grund av pandemin så skedde skiftet utomhus och avslutades med god mat på golfklubbens restaurang, enligt gällande regler.

Anders Englund, avgående president, överlämnade halskedja och ordförandeklubba till den nya presidenten Håkan Samuelsson, som i sin tur avtackade avgående president Anders Englund, för ett gott presidentår, samt överlämnade blommor.

måndag den 21 juni 2021
Scanias resa till batteridrift