VÄLKOMMEN TILL VINGÅKERS ROTARYKLUBB

Vingåkers Rotaryklubb träffas måndagar på Båsenberga Hotel & konferens kl.18:00, vid studiebesök meddelas annan lokal i god tid innan, se Klubbprogram nedan). Vi strävar efter att varje vecka ha en intressant och kunskapsgivande föreläsare eller studiebesök, men även att ha roligt när vi träffas. Innan föredraget samlas vi och äter tillsammans i Båsenbergas matsal.

Vi är delaktiga båda globalt och lokalt med bidrag till olika projekt och organisationer som arbetar för bättre levnadsvilkor för utsatta människor. Lokalt har Vingåkers Rotaryklubb arrangerat flera konserter där överskottet bland annat gått till det lokala föreningslivet.

Varje år delar Vingåkers rotaryklubb ut stipendium till två Vingåkerselever i årskurs 9 ur Erik Önneklints minnesfond för goda studier.
****

STÄNDIGT LÄRANDE varje vecka har vi intressanta föredrag, om allt från livsöden, resor till arbetsplatser eller specialintressen. Under länkarna Nyhetsartiklar och Fotogalleri hittar du ett urval av våra föredrag.

Har du något spännande att berätta om?
Tag gärna kontakt med oss via mail.

Film: Erik Liljencrantz

Vill du veta mer om Vingåkers Rotaryklubb? Enklast kontaktar du oss via mail, se adressen till vänster
  Följ oss på Facebook

Klubbprogram
måndag den 19 november 2018
Veterinär Lage Bellström

måndag den 26 november 2018
Mitt kulturliv

Fred Sjöberg -  Kulturskolechef Fred Sjöberg berättar om sitt internationella musikliv vs kulturlivet i Vingåkers.

måndag den 3 december 2018
Våga språnget

måndag den 10 december 2018
EKO föredrag
Håkan Persson

måndag den 17 december 2018
Julbetraktelse
Julbetraktelse av Kyrkoherde Thore Rosenberg i Västra Vingåkers kyrka kl.18.00. Därefter julbord på Båsenberga kl. 19.00.
OBS! Bjud gärna med respektive. Föranmälan gäller!

måndag den 7 januari 2019
Klubbsamråd

Jubileumsåret

måndag den 14 januari 2019
Språkvän

måndag den 21 januari 2019
40 år i Rotary
Tommy Persson och Karl-Herbert Hultén berättar om Rotary förr och nu.

Klubbartiklar
torsdag den 2 mars 2017
Med fokus på integration

Hur arbetar Vingåkers kommun med integration?

onsdag den 24 augusti 2016
TEAM-building

Med fem nya medlemmar så var det extra viktigt med en kväll med gruppbildande aktiviteter.

tisdag den 31 maj 2016
HISTORISKT INVAL

Tre nya medlemmar valdes in samtidigt - senast det hände var 1970.

onsdag den 20 april 2016
INTERCITYMÖTE VID TISNARENS STRAND

Det kunde inte ha blivit bättre – det håller nog alla som var med om. Strålande kvällssol, spegelblank Tisnaren och dofterna från Per Erlunds grillbord.

E-post: vingaker@rotary.se

Båsenberga Hotell & Konferens