Vaxholm

PRESIDENT: Thomas Lundin

Välkommen till Waxholms Rotaryklubb
. Att vara medlem i en Rotaryklubb är roligt, och man får ut en hel del positivt av sitt medlemskap, t.ex.:

• Ökad allmänbildning genom de fantastiskt intressanta föredrag som klubben erbjuder vid så gott som varje möte.
  • Berikande gemenskap med människor av olika åldrar, som har olika yrken och intressen.
  • Ett världsomspännande nätverk - vart du än reser i världen är du alltid välkommen att besöka ortens Rotaryklubb.
  • Möjlighet att bidra till internationell förståelse och vänskap genom de utbyten, stipendier, fellowships m.m. som finns i organisationen.
  • Glädjen i att kunna delta i de hjälpprojekt som bedrivs i Rotarys regi, och som just nu är inriktade på stöd till behövande inom områdena Hälsa, Hunger och Humanitet.

Vill du veta mera är du välkommen att ta kontakt med mig. Jag möter dig gärna, t.ex. vid en lunch, och berättar vad det hela handlar om. Du når mig via e-postadressen waxholms@rotary.se

Du är varmt välkommen att besöka våra möten några gånger så att du får se hur vi har det. Vi tar gärna emot gäster.