ROTARY SKARA-BORGEN

Skara Borgen Rotaryklubb är en av två rotaryklubbar i Skara och chartrades i maj 1987.

Rotary Sverige har i början på maj fått en ny webb och håller fortfarande på att ställa den i ordning. Vi i klubben jobbar också, efterhand som webben rullas ut, med att fylla våra sidor med information och andra nyttigheter. Hav tålamod, så kommer denna sajt så småningom att bli både funktonell och njutbar! Och glöm inte att gilla och följa vår sida på Facebook!

Om inställda möten och samordningen med våra grannklubbar under högsommaren

Skara Borgen har inga klubbmöten veckorna 28, 29 och 30. Vi håller därefter under tre veckor gemensamma sammanträden med Skara RK och Götene Kinnekulle RK enligt följande:

Tisdag 28/7 kl 1815 på Lundsbrunns konferens och kurort. Värd är Götene Kinnekulle RK.

Onsdag 5/8 kl 12 på Stadshotellet. Värd är Skara RK.

Måndag 10/8 kl 12 på Jula hotell & konferens. Värd är Skara Borgen RK.

NYHETSARTIKLAR

• Club
  • District
  • Others

Skara rotaryklubbars etikarbete 2000 – 2010

Tuesday, May 05, 2015

Under ett decennium har Skaras rotaryklubbar samverkat i projekt med inriktning på etiska frågor.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Försök med mötesformer

Monday, May 04, 2015

Våra ordinarie klubbmöten är ryggraden i vår verksamhet. Det är där vi arbetar fram en trygghet och tillhörighet med Rotary. Det kan kompletteras med andra mötesformer och vi provar under vårterminen två, i samverkan med Skara RK: RSS (RotarySnillen Spekulerar) och Brasafton.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary grundades 23:e februari 1905 i Chicago, USA, av advokaten Paul Harris. Syftet var att människor med olika yrken och bakgrund skulle träffas för att utbyta erfarenheter och få vänner för livet.

Jula Hotell & Konferens
Vilangatan 4