Åhus Rotaryklubb har på kort tid blivit en mycket aktiv klubb i distriktet. Vi är en frukostklubb och här finns en otvungen gemenskap med mycket värme och humor.  En grundförutsättning är vår strävan att vara lika många män som kvinnor med bra spridning i åldrarna och med erfarenhet från såväl näringsliv, kulturliv som offentliga verksamheter. Det som svetsar oss samman är intressanta föredrag, klubbaktiviteter och projekt som utvecklar oss själva och bidrar till en bättre värld. Både hemma och utomlands. Åhus Rotaryklubb ska synas i Åhus och vara ett föredöme för andra Rotaryklubbar i närområdet. Välkommen.

Klubbprogram
torsdag den 23 november 2017
Mitt stora intresse - STOLAR

torsdag den 30 november 2017
Åhus Handboll

torsdag den 14 december 2017
Lucia

torsdag den 18 januari 2018
Lag om framtidsfullmakter

Klubbartiklar
torsdag den 14 september 2017
Vi går för vatten 9/9 2017
Här har vi vinnarna på årets tipsrunda. Både vuxna och barn. Vi gratulerar. Rätt antal lökar i säcken var 66 st, vilket har haft betydelse för den inbördes ordningen. Samtliga vinnare ska vara underrättade per telefon & SMS.
När det gäller det extra priset på tipskupongnumret - Två frukost på Bahlsam Living & Café, så har det gått till nr 1396, Birgitta Nelson, Åhus
Samtidigt riktar vi ett stort tack till alla deltagare, sponsorer, bidragsgivare och övriga inblandade som gjort det möjligt för oss att med hjälp av Rotarys Läkarbank bygga ytterligare 6-7 brunnar i Kenya. Årets resutat på dryga 250 000 kronor gör att vi efter tre år fått ihop mer än 750 000 kronor. Det  kommer att avsevärt förändra tillvaron för en befolkning som motsvarar mer än 4 st Åhus!

tisdag den 5 september 2017
E-post till klubben
gertie.fondell@personutveckling.com

fredag den 1 september 2017
Bankgiro, Swish
Swish: 1230486969

Klubbprojekt

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Åhus Gästgifvaregård
Gamla Skeppsbron 1