Åhus Rotaryklubb har på kort tid blivit en mycket aktiv klubb i distriktet. Vi är en frukostklubb och här finns en otvungen gemenskap med mycket värme och humor.  En grundförutsättning är vår strävan att vara lika många män som kvinnor med bra spridning i åldrarna och med erfarenhet från såväl näringsliv, kulturliv som offentliga verksamheter. Det som svetsar oss samman är intressanta föredrag, klubbaktiviteter och projekt som utvecklar oss själva och bidrar till en bättre värld. Både hemma och utomlands. Åhus Rotaryklubb ska synas i Åhus och vara ett föredöme för andra Rotaryklubbar i närområdet. Välkommen.

E-post: ahus@rotary.se

Åhus Gästgifvaregård