Åhus Rotaryklubb har på kort tid blivit en mycket aktiv klubb i distriktet. Vi är en frukostklubb och här finns en otvungen gemenskap med mycket värme och humor.  En grundförutsättning är vår strävan att vara lika många män som kvinnor med bra spridning i åldrarna och med erfarenhet från såväl näringsliv, kulturliv som offentliga verksamheter. Det som svetsar oss samman är intressanta föredrag, klubbaktiviteter och projekt som utvecklar oss själva och bidrar till en bättre värld. Både hemma och utomlands. Åhus Rotaryklubb ska synas i Åhus och vara ett föredöme för andra Rotaryklubbar i närområdet. Välkommen.

Klubbprogram
torsdag den 24 maj 2018
Team Rynkeby Kristianstad

torsdag den 31 maj 2018
Lions Club Åhus

torsdag den 7 juni 2018
Säkerhet och totalförsvar

torsdag den 28 juni 2018
Presidentskifte

Klubbartiklar
Klubbprojekt

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: ahus@rotary.se

Åhus Gästgifvaregård