Åhus Rotaryklubb har på kort tid blivit en mycket aktiv klubb i distriktet. Vi är en frukostklubb och här finns en otvungen gemenskap med mycket värme och humor.  En grundförutsättning är vår strävan att vara lika många män som kvinnor med bra spridning i åldrarna och med erfarenhet från såväl näringsliv, kulturliv som offentliga verksamheter. Det som svetsar oss samman är intressanta föredrag, klubbaktiviteter och projekt som utvecklar oss själva och bidrar till en bättre värld. Både hemma och utomlands. Åhus Rotaryklubb ska synas i Åhus och vara ett föredöme för andra Rotaryklubbar i närområdet. Välkommen.

Klubbprogram
torsdag den 25 oktober 2018
Ta makten - för att det funkar!
Leone är författare och bl a skrivit Plastikkirurgen
Ta makten och medförfattare till Vi måste tala om kvinnors rädsla.

torsdag den 1 november 2018
Min resa som amerikansk entreprenör

torsdag den 8 november 2018
Miniego & Klubbinfo

torsdag den 15 november 2018
Vad gör en Bondekompis?

torsdag den 22 november 2018
Besök av DG

Klubbartiklar
Klubbprojekt

LÄS MERss

E-post: ahus@rotary.se

Åhus Gästgifvaregård
Gamla Skeppsbron 30
296 21 Åhus

Ordinarie mötestid: Torsdagar 07:30

Ta makten - för att det funkar!
2018-10-25 07:30