Åhus Rotaryklubb har på kort tid blivit en mycket aktiv klubb i distriktet. Vi är en frukostklubb och här finns en otvungen gemenskap med mycket värme och humor.  En grundförutsättning är vår strävan att vara lika många män som kvinnor med bra spridning i åldrarna och med erfarenhet från såväl näringsliv, kulturliv som offentliga verksamheter. Det som svetsar oss samman är intressanta föredrag, klubbaktiviteter och projekt som utvecklar oss själva och bidrar till en bättre värld. Både hemma och utomlands. Åhus Rotaryklubb ska synas i Åhus och vara ett föredöme för andra Rotaryklubbar i närområdet. Välkommen.

Klubbprogram
torsdag den 25 januari 2018
4-Fackssortering i kommunen

torsdag den 8 februari 2018
Åhus Absolut Visitor Center

torsdag den 22 februari 2018
Ego

torsdag den 1 mars 2018
Vad händer i Åhus hamn

torsdag den 22 mars 2018
Åhus Tennisklubb

Klubbartiklar
tisdag den 5 september 2017
E-post till klubben
gertie.fondell@personutveckling.com

Klubbprojekt

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Åhus Gästgifvaregård
Gamla Skeppsbron 1