Aktuell Gästvärdslista 2018

Klubbprogram
måndag den 17 december 2018
Julbön i Tåstarps kyrka
Åke Svensson bjuder in oss till Julbön i Tåstarps kyrka.
Den 17 dec kl 07.30 inbjuds till julbön i Tåstarps kyrka och därefter julfrukost i sockenstugan, belägen vid kyrkbackens början.
 Det blir en traditionell julfrukost och kostnaden är densamma som vid vanliga möten.
Vi brukar också bjuda in anhöriga och vänner. Det finns plats för alla. Gästvärdar: Berit Samuelsson, Lars Möllerström

osa senast 12/12 till Marianne Modalen
marianne.modalen@telia.com

måndag den 14 januari 2019
Ego föredrag
Ulrika Sörensen, mäklare på mäklarhuset håller ego föredrag. Gästvärdar: Arne Gustavsson, Lennart Borg

måndag den 21 januari 2019
Optiker Johan Grönvall

måndag den 28 januari 2019
Ängelholms vandrarhem Eva Lundberg

måndag den 4 februari 2019
Sten Hagman Fastighetsägare

Sten Hagman ägare av Kv Örnen vid Vita Räck berättar om det nya bostadsprojektet ( 22 bostadsrätter ) som Pontus Möllers arkitektbyrå ritar.

Distriktprogram
lördag den 2 februari 2019
Distriktsledarseminarie
Jag vill välkomna alla distriktsledare till Laholm för att berätta om världspresidentens tankar om året och vilka mål han har satt upp. Men framför allt diskutera mina ideèr för året. Välkomna!

OBS! Tiderna kan komma att ändras!

lördag den 23 mars 2019
PETS
Alla inkommande presidenter hälsas varmt välkomna till Laholm för den obligatoriska presidentutbildningen.

lördag den 23 mars 2019
Distriktssamråd
Tiden går fort och det är dags att fastställa budgeten!
I år testar vi något nytt och kör samrådet sista timme efter PETS och distriktsutbildningarna
OBS! TIden kan komma att ändras!

lördag den 1 juni 2019
Rotary International convention

Passa på att besöka Rotary international convention när det är i Europa!

Mer information och anmälan här!

E-post: angelholm-ronne@rotary.se

Café Hemma hos Blom