Djursholms Rotaryklubb. Den ideella föreningen Djursholms Rotary
Bg: 127-9116
E-post: djursholm@rotary.se

Sekreterarens telefon och e-post:
charlottamalm@icloud.com

Vad händer v. 20-21? OBS Missa inte den Motorhistoriska aftonen den 16 maj.

Fredagen den 18 maj kl 1145: Ordinarie lunchmöte. Maria Stenberg kommer att hålla föredrag under rubriken " Om #meetoo och lagen".

Fredagen den 25 maj kl 1145: Ordinarie lunchmöte. Johanna Kavlemo kommer att hålla föredrag under rubriken " "Områdesbevakning och förebyggande av brott".

Motorhistorisk afton på Djursholms slott den 16 maj 2018 kl.18.00

Välkomna, medlemmar i Rotary och alla andra entusiaster.

Rotary Djursholm, Rotary Djursholm Svitiod, Rotary Danderyd och Rotary Stockholm norr, inbjuder till en motorhistorisk träff onsdagen den 16 maj. Under eftermiddagen och kvällen kommer vi visa upp motorhistoriskt intressanta bilar, samt njuta av en middagsbuffé på Djursholms slott.

Programmet för denna spännande ”kväll” är följande:

Från 15.00 Anmälda fordon samlas vid Rinkebyvägen i Danderyd, mellan Ekeby gård och bilhallarna. AUDI visar nyheter och heta bilar över en kopp kaffe.

17.00 – 18.00 Kortege genom Danderyd

18.00 – 18.30 Fordon som inte deltagit i kortegen anvisas platser vid Slottet

18.00 ”Kortegen” ställs upp i slottsparken vid Djursholms slott av sina stolta ägare och minglet börjar runt bilarna

18.30 Middagsbuffé serveras till ett pris á 290 SEK exklusive alkoholhaltiga alternativ.

C:a 19 En hemlig gäst pratar veteranbilar och framtid för bilindustrin.

19.30 Pris till ”bästa bil” och till ”publikens favorit”

Är du ägare av ett intressant fordon och vill visa upp det på vår träff vill vi gärna att du meddelar oss på djursholm@rotary.se senast den 3 maj 2018.

Vill du bara mingla och titta på de utställda bilarna behövs ingen föranmälan.
Däremot, vill du att delta på middagen måste du anmäla dig till
djursholm@rotary.se med följande uppgifter: För- och efternamn, Mailadress, antal gäster och ev. Rotaryklubb.   Anmälan till middagsbuffén är bindande och förhandsbetalas till Rotary Djursholm bg 127-9116

Välkommen

Djursholms RK, Danderyds RK, Djursholm-Svitiod RK, Stockholms Norra RK

Klubbartiklar

måndag den 23 april 2018
Referat från lunchmötet 2018-04-20

lördag den 24 mars 2018
Referat från lunchmöte 2018-03-23

lördag den 24 februari 2018
Referat från lunchmöte 2018-02-23

torsdag den 22 februari 2018
Rotary satsar på ungdomar

måndag den 11 december 2017
Ett referat från lunchmötet 2017-12-08

Klubbprogram

fredag den 1 juni 2018
"Relationer- himmel eller helvete?"

Ingrid Tollgerdt-Andersson https://www.tollgerdt.se/ ” Relationer – himmel eller helvete?” (hennes senaste bok).

Ingrid Tollgerdt-Andersson, doktor i ekonomisk psykologi, forskare, författare och konsult, disputerade vid Handelshögskolan i Stockholm med en mycket uppmärksammad doktorsavhandling om framgångsrikt ledarskap. Hon har fortsatt forska om ledarskap och skrivit flera böcker inom området. Ingrid har även gett ut ett antal populärvetenskapliga böcker som rönt stort intresse i media. 2013 debuterade hon som romanförfattare. Våren 2014 medverkade Ingrid som expert på kroppsspråk och personkemi i SVT- serien – Kärlekskoden. Ingrid bloggar regelbundet om självkänsla och personlig utveckling samt för Resemagasinet Vagabond. Bloggarna hittar du på hemsidan.

fredag den 15 juni 2018
"Svarta nejlikan. Harald Edelstam- en berättelse om mod, humanitet och passion"

Mats Fors och arbetar som författare, filmare och journalist.

”Jag har ägnat cirka 15 års forskning åt den svenska diplomaten Harald Edelstam som ägnade större delen av sitt liv åt kamp för de mänskliga rättigheterna – ibland med sitt liv som insats.

Hittills har det blivit en långfilm, en biografi och nu senast en roman (Natt över Oslo) om hans gärning.”

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 707753133 E-post: djursholm@rotary.se

Djursholms Golfklubb
Hagbardsvägen 1
182 63 Djursholm