Enköping-Vårfru

Presidentbyte

torsdag den 8 november 2018
Stipendieutdelning i Enköpings skolor

Redan 2007 började Enköping Vårfru Rotaryklubb att dela ut stipendier till en elev per högstadieskola i Enköpings kommun.

Mats Alvemark från föreningen kontaktar alltid skolledningen i Enköping så att det blir sanktionerat inför varje års stipendieutdelning.

-Det är viktigt att alla rektorer för innevarande år blir informerade om projektet eftersom dom är ansvariga för att utse stipendiaterna, beskriver Mats.

Stipendiet är på 1500kr/motttagare.

måndag den 26 oktober 2015
Projekt Integration
Nytt för verksamhetsåret har varit introduktionen av Integration som ett fokusområde i ett brett perspektiv.

måndag den 1 juni 2015
Drogförebyggande arbete i Enköpings grundskolor
Enköping-Vårfru har under 2015 deltagit i en rad projekt med syfte att nå ut med drogförebyggande information till föräldrar till elever på högstadiet. - Arbetet är en långsiktig process och ett samarbete mellan både Kommunen och Polisen, berättar Mats Alvemark som är ansvarig för projektet inom Enköpingsklubben.