Göteborg Älvstranden

Välkommen till en varm atmosfär med intressanta och unika föredrag på torsdagar kl 12:00.
Vi träffas på Seglarkrogen i Långedrag. Restaurangen öppnar kl 11:30 vi träffas gärna lite innan mötet.

Vi är en klubb med fokus på de möjligheter till utbyte som Rotary erbjuder. Är du nyfiken på RFE, Rotary friendship Echange eller RYE, Rotary Youth Exchange. Besök vår klubb - som har gett många ungdomar och vuxna möjlighet till utvecklande och intressanta vistelser och kontakter i länder runtom i världen.

Vill du besöka oss som gäst? Du är mycket välkommen!

Titta under under rubriken Klubbprogram nedan för att se de närmaste programpunkterna.
Vi föranmäler oss, senast kl 13.00 dagen innan, med ett mail till goteborg-alvstranden@rotary.se
Ange namn, telefonnummer och antal gäster samt eventuella allergier.

torsdag den 27 januari 2022
Ev Round Table
Horace Engdahl, som är nybliven göteborgare, återkommer senare i vår och berättar om vad en ledamot i Svenska Akademin har för uppgifter.

torsdag den 3 februari 2022
Iwar Bergqvist fortsätter att underhålla oss om Göteborgsoperan och Stora Teatern
Iwar Bergqvist – tenor – knuten till GöteborgsOperan och Stora Teatern i mer än 40 år. Han har bl.a gjort många roller, varit lärare och rektor vid Teater- och Operahögskolan i Göteborg. Han är  Rotarian i Göteborgsklubben. Fortsätter att berätta allt om GöteborgsOperans värld. GöteborgsOperan – på, bakom och runt scenen. Var föredragshållare hos oss i höstas,