Välkommen till vårt veckomöte. Behöver du skjuts från Handens pendeltågsstation,  ring 070-6773539.

Klubbprogram
fredag den 13 december 2019
Jullunch på Riksäpplet
Återigen träffas vi för en delikat jullunch på Restaurangskolan Riksäpplet.

Anmälan till Rune Adolfsson. Kostnaden återkommer Rune till inom kort.

Klubbartiklar
söndag den 10 november 2019
Intressant om Hongkong

Vår Rotarymedlem Peter Olevik Dunder, tillbringade ett halvår i Hongkong tidigare i år, och kom hem med en intressant exposé över Hongkongs utveckling från "tidens början" till nutid.

fredag den 11 oktober 2019
Stipendiatbesök

Ett populärt inslag vid ett av våra lunchmöten är när en Rotary Haninge-stipendiat kommer och berättar något intressant ur sitt liv. Den 11 oktober var det Anton Vitus Westerlund som höll ett mycket underhållande föredrag om sin dröm om att bli professionell illustratör.

Distriktprogram
onsdag den 29 januari 2020
TRF Seminarium
TRF kommittén under ledning av Åsa Hörnberg bjuder in till ett seminarium,
som ger dig information och kunskap om TRF, The Rotary Foundation, Årliga Fonden
samt möjligheterna med District Grant och Global Grant vilket ger oss möjlighet att
delfinansiera våra projekt. Seminariet innebär att deltagande klubben blir certifierade och därmed kan göra ansökan.

Tanken med seminariet är också att ge deltagarna möjligheter att utbyta idéer och erfarenheter.

Seminariet vänder sig till presidenter, inkommande presidenter, TRF ansvariga samt TRF intresserade i klubben.

Anmälan senast 15 januari, via länken nedan alternativt via e-post till asa.hornberg @ me . com

Vid 19:00 kommer kaffe/te samt smörgås/wrap att finnas tillgängligt.
Informera när du anmäler dig till evenemanget om du har någon mat-
allergi eller intolerans som vi behöver information om i samband med detta.

torsdag den 13 februari 2020
Distriktsteamsmöte III

torsdag den 19 mars 2020
Medlemskommittén
Möte i medlemskommittén - Scandic Hotell Skogshöjd. Välkomna.

torsdag den 23 april 2020
Distriktsteamsmöte IV

torsdag den 14 maj 2020
Distriktsteamsmöte V
Sista distriktsteam-mötet "hemma hos" Gun-Marie på  Kung Göstas väg 44, Strängnäs.

Tel: 076-9132227 E-post: haninge@rotary.se

Vega Stadshotell