Välkommen till vårt veckomöte. Önskar du skjuts från Handens pendeltågsstation,  ring 070-6773539.

Klubbprogram
fredag den 19 juli 2019
Sommarmöte
I sommar flyttar vi våra fredagsmöten till Haningestrand Golf. Välkomna till vår alternativa mötesmiljö!

fredag den 26 juli 2019

fredag den 2 augusti 2019

fredag den 9 augusti 2019

fredag den 16 augusti 2019

fredag den 23 augusti 2019
Åter till Vega Stadshotell
Efter en intressant sommar på Haningr Strand är vi nu åter på Vega Stadshotell.

Klubbartiklar
fredag den 24 maj 2019
Public Service
Vid dagens välbesökta möte (24 maj) hade vi besök av Christina Jutterström  som gav oss en intressant inblick i utvecklingen av våra informationskanalers utveckling, risker och möjligheter.

Tel: 076-9132227 E-post: haninge@rotary.se

Vega Stadshotell