Välkommen till vårt veckomöte. Önskar du skjuts från Handens pendeltågsstation,  ring 070-6773539.

Klubbprogram
fredag den 26 januari 2018
Round Table

fredag den 2 februari 2018
SPF Seniorerna i Haninge

fredag den 16 februari 2018
Rotary World´s Childrens´s Prize
De nya kandidaterna till World’s Children’s Prize är tre modiga barnrättshjältar från Colombia, USA och Rumänien som kämpar för några av världens mest utsatta barn. Miljoner barn kommer nu att få veta allt om deras arbete och om barnen vars rättigheter de kämpar för.

Klubbartiklar
fredag den 8 december 2017
ADVENTSLUNCHEN

Gunilla Franklin, ackompanjerad av Mikael Fahlstedt, sjöng så intet öga var torrt vid årets adventslunch i Eskilskyrkan. Lunchen var som vanligt mycket gott tillagad av Kryckan, som traditionsenligt fick lunchöverskottet till sin verksamhet.

fredag den 10 november 2017
Om Slussen

Vid lunchmötet den 10 november gästades vi av arkitekten Svante Berg som gav oss en mycket intressant regörelse av historien bakom Slussen, med början på 1600-talet, fram till den pågående utvecklingen av det nya slussområdet som ska stå klart 2025. Bergs arkitekter vann tävlingen om utfomningen av nya Slussen.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 076-9132227 E-post: haninge@rotary.se

Vega Stadshotell