Välkommen till vårt veckomöte. Behöver du skjuts från Handens pendeltågsstation,  ring 070-6773539.

Klubbprogram
fredag den 22 november 2019
När borgerskapet skickade sin tvätt till Haninge
Sune Nilsson, berättar om den tid då en mängd tvätterier runt Drevviken tog hand om Stockholmsborgarnas tvätt.

fredag den 29 november 2019
ROJ-teatern
Tommy Simonsen ger oss insyn bakom teaterridån i en av Haninges två stora teatergrupper.

onsdag den 4 december 2019
Styrelsemöte

fredag den 6 december 2019
Adventslunch
Den sedvanliga adventslunchen i Eskilskyrkan lägger grunden till en fridfull jul. Vi får en kort julbetraktelse, underbar sång och musik samt en härlig lunch.

fredag den 13 december 2019
Jullunch på Riksäpplet
Återigen träffas vi för en delikat jullunch på Restaurangskolan Riksäpplet.

Anmälan till Rune Adolfsson. Kostnaden återkommer Rune till inom kort.

Klubbartiklar
söndag den 10 november 2019
Intressant om Hongkong

Vår Rotarymedlem Peter Olevik Dunder, tillbringade ett halvår i Hongkong tidigare i år, och kom hem med en intressant exposé över Hongkongs utveckling från "tidens början" till nutid.

fredag den 11 oktober 2019
Stipendiatbesök

Ett populärt inslag vid ett av våra lunchmöten är när en Rotary Haninge-stipendiat kommer och berättar något intressant ur sitt liv. Den 11 oktober var det Anton Vitus Westerlund som höll ett mycket underhållande föredrag om sin dröm om att bli professionell illustratör.

måndag den 7 oktober 2019
Rotaryhjulet i Fuengirola

Hemkommen från Fuengirola visade Bengt-Åke en stadig plats att slå sig ner på. Är detta en bra idé för Haninge C?

fredag den 4 oktober 2019
Klas ny medlem

Vår senaste medlem, Klas Sandberg, presenterade sig med att berätta om sin bakgrund, och sina intressen från idrotten, främst inom boxningen, men också i vår nationella indrottsfamilj. Klas vill också utveckla anställda inom Haninge kommun till goda individer!

onsdag den 2 oktober 2019
Rotaryflaggan i topp!

Genom Carlo Taccolas försorg vajar nu Rotaryflaggan varje dag utanför Veba-baren! Vackert!
Att flaggan är bakåframvänd på bilden kan enbart skyllas på det strålande vädret och inget annat!

TACK Carlo!

tisdag den 1 oktober 2019
Guvernörsbesök

Vår nuvarande Guvernör, Gun-Marie Östedt-Axelsson, fick vid sitt besök en traditionell Haninge Rotaryklubb-nalle!

torsdag den 26 september 2019
Härlig kväll!

Det blev en fantastisk musikkväll på Vegabaren den 25 september! På tok för många missade den svängiga 50-talsmusiken, framförd av en inspirerad 7-mannaorkester! Bakåtblickarna i 50-talet var både roliga och påminde oss om en massa sådant vi alla kunde skratta igenkännande åt. Tack till Anita, Helena och Björn som så envist höll fast vid sin ambition att ge klubbmedlemmarna en härlig kväll.

Distriktprogram
torsdag den 28 november 2019
Seminarium om Klubb- och medlemsutveckling
Välkomna den 28 november till ett inspirerande seminarium om Klubb- och medlemsutveckling. Du kan anmäla dig via följande länk.

onsdag den 29 januari 2020
TRF Seminarium
TRF kommittén under ledning av Åsa Hörnberg bjuder in till ett seminarium,
som ger dig information och kunskap om TRF, The Rotary Foundation, Årliga Fonden
samt möjligheterna med District Grant och Global Grant vilket ger oss möjlighet att
delfinansiera våra projekt. Seminariet innebär att deltagande klubben blir certifierade och därmed kan göra ansökan.

Tanken med seminariet är också att ge deltagarna möjligheter att utbyta idéer och erfarenheter.

Seminariet vänder sig till presidenter, inkommande presidenter, TRF ansvariga samt TRF intresserade i klubben.

Anmälan senast 15 januari, via länken nedan alternativt via e-post till asa.hornberg @ me . com

Vid 19:00 kommer kaffe/te samt smörgås/wrap att finnas tillgängligt.
Informera när du anmäler dig till evenemanget om du har någon mat-
allergi eller intolerans som vi behöver information om i samband med detta.

torsdag den 13 februari 2020
Distriktsteamsmöte III

torsdag den 19 mars 2020
Medlemskommittén
Möte i medlemskommittén - Scandic Hotell Skogshöjd. Välkomna.

torsdag den 23 april 2020
Distriktsteamsmöte IV

torsdag den 14 maj 2020
Distriktsteamsmöte V
Sista distriktsteam-mötet "hemma hos" Gun-Marie på  Kung Göstas väg 44, Strängnäs.

Tel: 076-9132227 E-post: haninge@rotary.se

Vega Stadshotell