Välkommen till vårt veckomöte. Behöver du skjuts från Handens pendeltågsstation,  ring 070-6773539.

Klubbprogram
fredag den 3 april 2020
Inställlt.

fredag den 17 april 2020
Inställt.

tisdag den 21 april 2020
Styrelsemöte

fredag den 24 april 2020
nställt

Klubbartiklar
tisdag den 17 mars 2020
INSTÄLLT!

Fredagsmötena ställs t.v. in, m.a.a. rådande samhällsdebatt avseende Coronaviruset. Vi återkommer med mer information.

fredag den 13 mars 2020
De tusen milens längtan

Christina Larsson berättade om sitt liv som ett "bortglömt barn" i en familj där mamman valde att viga sitt liv åt att införliva lärjungar till missionsverksamheten hellre än att ägna sig åt sina egna barn.

Samma dag fick vi möjlighet att sjunga en trudelutt för en jubilerande Rotary-medlem, på bilden: Claus Trolle, Bruno Riblom o Bo Olsson (jubilar).

lördag den 29 februari 2020
Farlig strålning?!

Gabrielle Ahlgren och Annamarie Hansson Heuer kom till vårt möte den 28 februari fulladdade med information om riskerna för att utsätta sig för allsköns strålning i vardagen. Huvudbudskapet var att i första hand inte utsätta våra barn och barnbarn för alltför mycket strålning från t.ex. mobiltelefoner och mikrovågsugnar.

fredag den 14 februari 2020
Författarbesök

Författaren Caroline Cederqvist kom till vårt fredagsmöte den 14 februari för att berätta om sin trassliga uppväxt i en dysfunktionell familj. När hon väl bestämt sig för att lämna det gamla livet bakom sig resulterade det i en bok "Jag andas, alltså finns jag"Det blev ett insiktsfullt möte, som möttes av många frågor.

måndag den 10 februari 2020
End Polio now

måndag den 10 februari 2020
End Polio Now

Bill & Melinda Gates Foundation har förlängt sitt samarbete inom End Polio Now. Gates Foundation kommer att fortsätta matcha donationer till End Polio Now med 2 dollar för varje dollar som rotarianerna samlar in.

Se filmen med Bill Gates

fredag den 7 februari 2020
Nu vet vi vem Ulf Fridebäck är

Vid dagens möte (7/2) berättade Ulf Fridebäck) om sitt liv som "vandrande" polis, kriminalpolis, Norrmalmstorgsdramat, kommunfullmäktigeledamot i såväl Haninge som Stockholm, Globen och Tele2 Arena m.m.

söndag den 8 december 2019
Adventslunchen
Den 6 december var det dags för Rotarys traditionella adventslunch. Hela 24 egna medlemmar och 11 gäster kom till Eskilskyrkan för att lyssna på den vackra musiken, sjungen av Gunilla Franklin och ackompanjerad av Mikael Fahlstedt. Lunchen inleddes med en kort betraktelse av Kristina Mourath. Soppan lagades och serverades av kyrkans stödverksamhet för hemlösa, Kryckan, som i sin tur fick ett bidrag till sin verksamhet på 4.000 kr från oss.

Kryckan, som fick ett bidrag till sin vädefulla insats för hemlösa

Tel: 076-9132227 E-post: haninge@rotary.se

Vega Stadshotell