Lars-Erik Rydbrant är rådgivare åt Välkommen UF.             Så här går det till på våra möten.
Här är deras första film om våra svenska normer.

Klubbprogram
onsdag den 23 augusti 2017
Klubbsamråd, terminsstart
Hösten börjar med sedvanligt klubbsamråd om interna angelägenheter och Rotariana

onsdag den 30 augusti 2017
Arktis krymper. Hur farligt är det?
Olov Moëll har sammanställt en rad skrifter om klimatförändringar i världen - antarktis, global uthållighet och klimatavtalet i Paris. Nu berättar han om sin senaste skrift Arktis krymper - permafrosten pyser metan. Hur farligt är det?

Klubbprojekt
torsdag den 1 december 2016
Ung Företagsamhet
Rådgivare till Ung Företagsamhet [UF]

onsdag den 19 oktober 2016
Rotarys Kamratskapsstipendium

Med anknytning till klubbens klassmorfar-klassmormorprojekt startade vi våren 2009 ett femårsprojekt som kallas Kamratskapsstipendiet. Det drivs numera tillsammans med systerklubben Järfälla-Kvarnen.

fredag den 13 maj 2016
Växtplats Järfälla
Årets lokala mässa - Växtplats Järfälla

måndag den 4 maj 2015
Rotarianer för en drogfri uppväxt

är Rotary i Järfällas projekt för att ge föräldrar och skolor verktyg för att påverka ungdomar att ta avstånd från alkohol och droger. Vi arbetar med olika verktyg i dialog med kommunen och skolorna.

söndag den 3 maj 2015
Barnens Träd

Järfälla Rotaryklubb driver projektet Barnens Träd i samarbete med föreningen Barnens Träd och Järfälla kommun.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 08-58013222 E-post:

Restaurang Sjökanten