Knivsta

VÄLKOMMEN TILL KNIVSTA ROTARYKLUBB

onsdag den 1 juli 2020
NY PRESIDENT I KNIVSTA ROTARYKLUBB

Carl-Henrik Annefors är president i Knivsta Rotaryklubb från den 1 juli 2020 och ett år framåt.. Han har varit verksam i Folktandvården i Knivsta i 20 år och slutade där som chef för några år sedan för att bli verksamhetschef för Folktandvården i Örsundsbro och Almunge, en befattning som han har i dag. Carl-Henrik bor i Knivsta och är aktiv körsångare i Knivstakören Låtar o Läten.

onsdag den 17 juni 2020
KNIVSTA ROTARYKLUBB ÖNSKAR GLAD MIDSOMMAR
Midsommar
Ett elakt virus har påverkat samhället i mycket stor omfattning. För Rotary har många aktiviteter ställts in. En del möten och sammankomster har dock kunnat ske digitalt. Midsommarfirandet kan inte genomföras på traditionsenligt sätt utan får hitta nya former. Att sända en midsommarhälsning kan dock inget virus stoppa.

måndag den 27 april 2020
NU BLOMMAR KUNGSÄNGSLILJAN VID KNIVSTAÅN

I november planterade ett 50-tal elever från förskoleklasserna vid Högårsskolan i Knivsta Kungsängslilja i årummet utmed Knivstaån, direkt nedanför skolan.  Medlemmar i Knivsta Rotaryklubb grävde och eleverna planterade.

lördag den 18 april 2020
VÅREN 2020

Spridningen av Covid-19 har stor inverkan på samhället och människors hälsa. Rotarys verksamhheter har fått göra paus. Låt oss tillsvidare njuta av våren och all dess prakt.

lördag den 11 april 2020
KNIVSTA ROTARKLUBB ÖNSKAR GLAD PÅSK!

Påskbjörkarna har åter slagit ut i Knivsta. En fin och kär tradition som vi kan glädjas åt, även om ett virus skapar oro. Knivsta Rotaryklubb önskar alla en GLAD PÅSK!

fredag den 21 augusti 2020
Klubbsamråd