Bilden Visar symboler från vårt standar. Kristinehamns gamla namn var Bro. Fartyget är en bojort. Dessa fartyg ombesörjde i forna dagar frakten i Vänern.

Våra lunchmöten äger rum i det gamla, stadsnära hamnområdet i restaurang Mastmagasinet.

Klubbartiklar
tisdag den 20 juni 2017
Presidentbyte
Elisabeth Falemo ny president för Kristinehamn Bro RK

måndag den 12 juni 2017
Helena Stjernholm besöker Rotary
Helena Stjernholm, VD Industrivärden talade på välbesökt Rotarylunch I Kristinehamn.

måndag den 29 maj 2017
Bropriset 2017
2017 års Bropris tilldelas Björn Fielding, sekreterare i Kristinehamns Idrottshistoriska Sällskap.

Bropriset instiftades 1976 på initiativ av Tord Nyqvist. Det är ett hederspris, som utdelas till en person inom Kristinehamns kommun som gjort en samhällsinsats i ”Rotary-anda” d v s arbetat oegenyttigt för att öka förståelse och kunskap mellan människor i strävan efter att höja livskvaliteten och därmed förbättra samhället.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: kristinehamn-bro@rotary.se

Mastmagasinet