Bilden till vänster visar symboler från vårt standar. Kristinehamns gamla namn var Bro. Fartyget är en bojort. Dessa fartyg ombesörjde i forna dagar frakten i Vänern. Våra lunchmöten äger rum i det gamla, stadsnära hamnområdet i restaurang Mastmagasinet, bilden till höger. Är du intresserad av att komma på ett lunchmöte är du välkommen att höra av dig till någon av våra medlemmmar så kan du vara med som gäst.

Klubbprogram
Klubbartiklar
måndag den 18 juni 2018
Presidentskifte

Kristinehamn Bro Rotaryklubb skiftar President

fredag den 8 juni 2018
Bropriset till Lars Håkansson

Kristinehamn-Bro Rotaryklubb ger årets Bro-pris till Lars Håkansson.

Klicka här till artikel i NKP.

onsdag den 11 april 2018
Dataskydd GDPR

Dataskyddsreformen

måndag den 5 mars 2018
Öivind Åsberg får kulturen att flyga
Vid dagens lunchmöte berättade Öivind Åsberg, verksamhetsledare vid Christinateatern, om en mängd spännande teateruppsättningar som han varit med om att göra i Kristinehamn.

måndag den 5 februari 2018
Nordic Paper Holding
Vi dagens lunchmöte berättade Per Bjurbom, VD Nordic Paper Holding, om verksamheten i Bäckhammar m.m.

måndag den 15 januari 2018
Artros - en folksjukdom
Dr Rolf Andersson, tidigare överkare på sjukhusen Kristinehamn och Karlskoga, höll vid dagens lunchmöte ett mycket intressant föredrag om artros, som är en mycket vanlig åkomma. Vad är artros, varför får man artros och vad gör man åt det? Ett mycket uppskattat föredrag!

måndag den 20 november 2017
Medvind för Kristinehamns Energi
Vid dagens lunchmöte berättade Johan Larsson, VD för Kristinehamns Energi, om verksamheten vid kommunens energibolag.

måndag den 30 oktober 2017
Veckans ordspråk
Vecka 44: I de lugnaste vattnen går de största fiskarna!

lördag den 28 oktober 2017
Projekt mot polio lyste upp Kristinehamn på 375-årsjubileet
I lördags tände Kristinehamn-Bro rotaryklubb 300 marschaller framför Kristinehamns kyrka, som en deli projekt för att samla in pengar för att bekämpa polio. Marschallerna såldes för 30 kronor styck och eftersom de skänkts av Ica Maxi Kristinehamn blev det närmare 9000 kronor till poliobekämpning. Dessutom lägger Bill och Melinda Gates Foundation till det dubbla beloppet!

tisdag den 24 oktober 2017
Rotarybesök från Uganda

måndag den 21 augusti 2017
Rotaryåret har börjat!

2017-2018 första möte hölls helt av vår president Elisabet Falemo som redovisade sina tankar inför året. Här redovisas Elisabets idéer om vår vision, verksamhet, våra mål, kommitéernas indelning och uppgifter samt kalendarium.

tisdag den 20 juni 2017
Presidentbyte
Elisabet Falemo ny president för Kristinehamn Bro RK

måndag den 12 juni 2017
Helena Stjernholm besöker Rotary
Helena Stjernholm, VD Industrivärden talade på välbesökt Rotarylunch I Kristinehamn.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: kristinehamn-bro@rotary.se

Mastmagasinet