Bilden till vänster visar symboler från vårt standar. Kristinehamns gamla namn var Bro. Fartyget är en bojort. Dessa fartyg ombesörjde i forna dagar frakten i Vänern. Våra lunchmöten äger rum i det gamla, stadsnära hamnområdet i restaurang Mastmagasinet, bilden till höger. Är du intresserad av att komma på ett lunchmöte är du välkommen att höra av dig till någon av våra medlemmmar så kan du vara med som gäst.

Klubbprogram
måndag den 19 november 2018
Årsmöte

måndag den 26 november 2018
Projekt Konstsnö
Insyn i projekteringen av konstsnöanläggning på Hultet.

måndag den 3 december 2018
Mini EGO x 2
Mini EGO Christina H och

måndag den 10 december 2018
Mundati
Info om Svensk sanitetslösning för katastrofer och utvecklings områden.

måndag den 18 februari 2019
Martin Källberg
Martin berättar om Svensk Jakt, Svenska jägare förbundets tidskrift. Och lite lokal jakthistoria.

Klubbartiklar
söndag den 18 november 2018
Mat-och vinprovarkväll

Klubbafton torsdagen 15/11 med Sardinsk mat-och viprovning på Oliveriet.

söndag den 4 november 2018
Varde ljus!
Åter har vår fina klubb på Alla Helgons Dag tänt marschaller skänkta av Maxi och sålda av oss.

fredag den 2 november 2018
Vår klubb tänder ljus för Polio plus
På Alla Helgons dag lördag den 3 november 2018 kommer Kristinehamn-Bro Rotaryklubb att placera ut och tända 300 marschaller omkring och framför Kristinehamns kyrka.

fredag den 2 november 2018
Lotteri för poliokampen!
Kristinehamn Bro RK har nu ordnat ett lotteri där intäkterna går till kampen mot polio!

måndag den 22 oktober 2018
Guvernören besökte Kristinehamns RK
Guvernören Johan Strandberg med hustru Christina besökte Kristinehamn Bro Rotaryklubb måndagen 22 oktober.

måndag den 18 juni 2018
Presidentskifte

Kristinehamn Bro Rotaryklubb skiftar President

fredag den 8 juni 2018
Bropriset till Lars Håkansson

Kristinehamn-Bro Rotaryklubb ger årets Bro-pris till Lars Håkansson.

Klicka här till artikel i NKP.

måndag den 5 mars 2018
Öivind Åsberg får kulturen att flyga
Vid dagens lunchmöte berättade Öivind Åsberg, verksamhetsledare vid Christinateatern, om en mängd spännande teateruppsättningar som han varit med om att göra i Kristinehamn.

måndag den 5 februari 2018
Nordic Paper Holding
Vi dagens lunchmöte berättade Per Bjurbom, VD Nordic Paper Holding, om verksamheten i Bäckhammar m.m.

måndag den 15 januari 2018
Artros - en folksjukdom
Dr Rolf Andersson, tidigare överkare på sjukhusen Kristinehamn och Karlskoga, höll vid dagens lunchmöte ett mycket intressant föredrag om artros, som är en mycket vanlig åkomma. Vad är artros, varför får man artros och vad gör man åt det? Ett mycket uppskattat föredrag!

måndag den 20 november 2017
Medvind för Kristinehamns Energi
Vid dagens lunchmöte berättade Johan Larsson, VD för Kristinehamns Energi, om verksamheten vid kommunens energibolag.

lördag den 28 oktober 2017
Projekt mot polio lyste upp Kristinehamn på 375-årsjubileet
I lördags tände Kristinehamn-Bro rotaryklubb 300 marschaller framför Kristinehamns kyrka, som en deli projekt för att samla in pengar för att bekämpa polio. Marschallerna såldes för 30 kronor styck och eftersom de skänkts av Ica Maxi Kristinehamn blev det närmare 9000 kronor till poliobekämpning. Dessutom lägger Bill och Melinda Gates Foundation till det dubbla beloppet!

tisdag den 24 oktober 2017
Rotarybesök från Uganda