Bilden till vänster visar symboler från vårt standar. Kristinehamns gamla namn var Bro. Fartyget är en bojort. Dessa fartyg ombesörjde i forna dagar frakten i Vänern. Våra lunchmöten äger rum i det gamla, stadsnära hamnområdet i restaurang Mastmagasinet, bilden till höger. Är du intresserad av att komma på ett lunchmöte är du välkommen att höra av dig till någon av våra medlemmmar så kan du vara med som gäst.

Klubbprogram
måndag den 23 september 2019
KNAB för 20 år sedan. Synkrav för körkort, chans till dispens?
Krister Inde

Klubbartiklar
tisdag den 11 juni 2019
Presidentskifte 2019
Claes Skoglöf tar över presidentskapet för 2019/2020 efter Magnus Stenström

torsdag den 6 juni 2019
Bropriset 2019
Kenneth Hermansson tilldelas 2019 års Bropris under lunchmötet måndag 3 juni.

lördag den 4 maj 2019
Lyckad jazz och middag
Jazzkonsert med middag för kampen mot polio blev en succé

fredag den 8 juni 2018
Bropriset till Lars Håkansson

Kristinehamn-Bro Rotaryklubb ger årets Bro-pris till Lars Håkansson.

Klicka här till artikel i NKP.

måndag den 5 mars 2018
Öivind Åsberg får kulturen att flyga
Vid dagens lunchmöte berättade Öivind Åsberg, verksamhetsledare vid Christinateatern, om en mängd spännande teateruppsättningar som han varit med om att göra i Kristinehamn.

måndag den 5 februari 2018
Nordic Paper Holding
Vi dagens lunchmöte berättade Per Bjurbom, VD Nordic Paper Holding, om verksamheten i Bäckhammar m.m.

måndag den 15 januari 2018
Artros - en folksjukdom
Dr Rolf Andersson, tidigare överkare på sjukhusen Kristinehamn och Karlskoga, höll vid dagens lunchmöte ett mycket intressant föredrag om artros, som är en mycket vanlig åkomma. Vad är artros, varför får man artros och vad gör man åt det? Ett mycket uppskattat föredrag!

måndag den 20 november 2017
Medvind för Kristinehamns Energi
Vid dagens lunchmöte berättade Johan Larsson, VD för Kristinehamns Energi, om verksamheten vid kommunens energibolag.

lördag den 28 oktober 2017
Projekt mot polio lyste upp Kristinehamn på 375-årsjubileet
I lördags tände Kristinehamn-Bro rotaryklubb 300 marschaller framför Kristinehamns kyrka, som en deli projekt för att samla in pengar för att bekämpa polio. Marschallerna såldes för 30 kronor styck och eftersom de skänkts av Ica Maxi Kristinehamn blev det närmare 9000 kronor till poliobekämpning. Dessutom lägger Bill och Melinda Gates Foundation till det dubbla beloppet!

tisdag den 24 oktober 2017
Rotarybesök från Uganda

E-post: kristinehamn-bro@rotary.se

Mastmagasinet
Södra Hamngatan 5
681 31 Kristínehamn

Ordinarie mötestid: Måndagar 11:30

KNAB för 20 år sedan. Synkrav för körkort, chans till dispens?
2019-09-23 11:30