Lerum

tisdag den 3 november 2020
Inställt möte.
På grund av ökad smittspridning av Covid19 ställs samtliga möten in under november månad. Styrelsen återkommer så snart annat bestäms.

tisdag den 10 november 2020
Inställt möte.
På grund av ökad smittspridning av Covid19 ställs samtliga möten in under november månad. Styrelsen återkommer så snart som annat bestäms.

tisdag den 17 november 2020

torsdag den 22 oktober 2020
Uppdrag i Turkiet 1990.
Som tidigare engagerad lärare i lärarfacket i Sverige och även internationellt, berättar vår Åke Hännestrand om lärarnas situation i Turkiet under 1980-talet.

onsdag den 7 oktober 2020
Karl den XII: s nödmynt.
Vår Sven Ljunglöf tar oss till tiden för Karl den XII och hans nödmynt under 1700 talet.

tisdag den 29 september 2020
Shelterbox.
Shelterbox, ett annat projekt som också Rotary Lerum varit delaktig i.

måndag den 28 september 2020
Lycklig fiskarfamilj.
En lycklig fiskarfamilj i Filippinerna har fått en ny båt, ett projekt som har bekostats av Lerum Rotary. Familjen har därmed fått en möjlighet till inkomst och en försörjning till alla barnen.

måndag den 28 september 2020
Rent vatten i Kenya.
Ytterligare har en ny brunn grävts och utrustats, så att delar befolkningen kan få rent vatten. Projektet har bekostats av Lerum Rotary och Rotary Doctors.