Lerum

tisdag den 26 oktober 2021
Integration.

tisdag den 2 november 2021
Räcker elen till ?? Lerum Energi.
Mats Jakobsson, VD Lerum Energi, ger oss en bild om hur det står till med elen i vår kommun. Räcker den till så vi kan köra våra elbilar och kan vi värma upp våra fastigheter tillräckligt?

tisdag den 9 november 2021
Sameföreningen i Göteborg.
Johannes Marainen berättar lite om vad Samerna lever och kämpar med i dagens Sverige.

tisdag den 16 november 2021
Gråbomålet, dialekt.
Vi får veta av Marianne Josephsson om hur språket kan låta när man är uppväxt i Gråbo.

tisdag den 23 november 2021
Aspen Strand, planer?
Anna Samuelsson ger oss lite information om vad som skall hända med Aspen Strand.

tisdag den 30 november 2021
Julens Böcker
Som gammal tradition kommer Anna-Lena Johansson från Akademibokhandeln med boktips inför kommande jul.

tisdag den 7 december 2021
Årsmöte.

tisdag den 14 december 2021
Julfest 2021
Årets Julfest, en gammal tradition är i år planerad att kunna genomföras. Som alltid börjar vi med Julbön i Skallsjö kyrka.

fredag den 22 oktober 2021
Veckans Puff 26/10

onsdag den 20 oktober 2021
Klubbmöte Nr. 6
Vår Stefan Ericson berättar om älg och svin från jakt till grytan.

söndag den 17 oktober 2021
Klubbmöte Nr. 5
Besök av Marianne Sörling och Christer Harling från Centrumföreningen i Lerum som berättade om utvecklingen av Solkatten.

onsdag den 6 oktober 2021
Klubbmöte Nr. 4
Kvällens föredragshållare var Christer Liljenberg från LARK som pratade om försäkringsbedrägerier.

tisdag den 19 oktober 2021
Vår nya brunn.
Åter igen ett brunnsprojekt som klubben varit med och finansierat. Byborna kan nu hämta rent vatten från brunnen. Projektet har utförts i samverkan mellan Rotary Lerum och Rotary Doctors Sweden.

fredag den 1 januari 2021
Shelterbox.
Shelterbox, ett annat projekt som också Rotary Lerum varit delaktig i.

fredag den 1 januari 2021
Lycklig fiskarfamilj.
En lycklig fiskarfamilj i Filippinerna har fått en ny båt, ett projekt som har bekostats av Lerum Rotary. Familjen har därmed fått en möjlighet till inkomst och en försörjning till alla barnen.