Mycket av engagemang och omtanke.

Den positiva andan är ett signum för Rotary i Lerum – och den viktigaste förutsättningen för att kunna driva framgångsrika projekt både lokalt, nationellt och internationellt. Ett samarbete som leder till många aktiviteter av högt värde för mottagare med stort hjälpbehov. Alla Rotarianer arbetar enligt mottot Service Above Self, som står för ”osjälviskt tjänande".

Lerum Rotaryklubb är en aktiv förening med tydlig agenda.

Samling tisdagar 17.00 till ett entimmeslångt möte. Först en enkel måltid. Sedan ett framträdande, där egna eller inbjudna talare behandlar ett aktuellt ämne med anknytning till samhälle, näringsliv, kultur etc. Besök på företag, olika institutioner m.m. står också på programmet. Vi lär. Vi utvecklas. Stöd- och hjälpprojekt i ett omfattande humanitärt program initieras och hanteras i olika kommittéer.

Är du intresserad av att bli medlem i Lerum Rotary, kontakta Sven Porelius Klubbpresident tel 0706-620208 eller Mikael Dalenius Medlemskapskommittén tel 0760-073420.

Klubbprogram
tisdag den 14 augusti 2018
Round Table
Rotaryåret 2018-2019-års första klubbmöte, där vår inkommande President Sven Porelius startar upp med Round Table.

Klubbartiklar
måndag den 2 juli 2018
Presidentbyte
Presidentbyte! Vi tackar vår avgående President Gunna Mattsson för det gågna året och önskar vår inkommande President Sven Porelius välkommen till Rotaryåret 2018-2019.

tisdag den 19 juni 2018
Här har du mitt liv.
Tommy Johansson håller sitt ego föredrag.

tisdag den 12 juni 2018
Växtrum.
Mattias Christensson, marknadsansvarig för kommunens "Växtrum" ger en intressant presentation av projektet. Därefter besöker vi två av de uppförda växtrummen.

tisdag den 5 juni 2018
Viva Italia
Vår Holger Mattsson berättar om Italien och om sina favoritställen i det vackra landet.

Klubbprojekt
söndag den 29 januari 2017
Samarbete med Solapur North Rotaryklubb.
En trevlig avslutning på ett mångårigt projekt för skola i Solapur, Indien.

lördag den 28 januari 2017
Läsplattor i utbildningssyfte för yngre kvinnor och barn i Peru.
Ett samarbetsprojekt med den Lerums-baserade stiftelsen Dispurse.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: lerum@rotary.se

Odd Fellowgården