Välkommen till Lindesbergs Rotaryklubb - ett lokalt och globalt yrkesnätverk som skapar kontakter och möjligheter i lokala och globala projekt. Lär känna oss på våra lunchmöten och i våra lokala och globala projekt. (Foto: Rolf Karlsson, Bildmakarna Media)

..........

 


En helkväll på Lindesbergs Stadshotell med Carl Jan i Rotarys regi.
Vi var 70 personen som lyssnade på Carl Jan och smakade på ett av hans viner samt avnjöt en formidabel viltgryta. Överskottet från kvällen går till Rotarys hjälpverksamhet. Foto: 24iBergslagen.

..........

Lär känna oss på våra lunchmöten


Lindesbergs Rotaryklubb har lunchmöten varje måndag kl 12:00-13:00 på Lindesbergs Stadshotell med föredrag och diskussioner om aktuella lokala och regionala frågor. Våra lunchmöten är öppna för alla intresserade. Betala och hämta maten i hotellets restaurang och ta med den till festsalen en trappa upp där mötena hålls.

  • Läs mer om våra kommande lunchmöte längre ned på denna sida >>

..........

Lär känna oss i våra lokala och globala projekt

 

LINDEDAGEN: Ett lokalt Rotary-projekt för att presentera det mesta av det bästa med Lindesbergs kommun under trivsamma former på Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg. 

INTEGRATION PÅ LINDESKOLAN: Ett lokalt Rotary-projekt till stöd för nyanlända elever på Lindeskolan i Lindesberg - bland annat genom att ordna studiebesök och föreläsningar med mera.


R10/LETTLAND:
Ett samarbetsprojekt mellan flera Rotaryklubbar i Sverige, Lettland och USA som syftar till att hjälpa hårt utsatta verksamheter i Lettland med inriktning på barn och äldre.

RYLA (Rotary Youth Leadership Award): Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar (18-30 år) som ger ökad insikt och förståelse kring vad ett aktivt ledarskap innebär för framtidens ledare.


END POLIO NOW:
Genom Rotarys internationella verksamhet bedrivs hjälpinsatser som gör skillnad. Ett sådant prioriterat Rotary-projekt är End Polio Now med målet att utrota polio i världen.

..........

 

Klubbprogram
måndag den 28 oktober 2019
Vakant
 
måndag den 4 november 2019
USÖ Forskning om KOL
Josefin Sundh kommer och berättar om forskninen på KOL som är en sjukdom som kommer mer och mer.
 
måndag den 11 november 2019
Besök Linde AB
Åsa Jönsson-Carlsson VD på Besök Linde kommer och berättar om " Besök Lindes" verksamhet.
 
måndag den 25 november 2019
Tillväxt o Entreprenörskap
Iren Lejegren  Regionråd samt ordförande för regionala tillväxtnämnden kommer och berettar hur vde ser på Tillväxten i Örebro län och Lindesberg
 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: lindesberg@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Lindesbergs Stadshotell
Kungsgatan 24
71130 Lindesberg

Ordinarie mötestid: Måndagar 12:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Vakant
2019-10-28 12:00