Välkommen till Lindesbergs Rotaryklubb - ett lokalt och globalt yrkesnätverk som skapar kontakter och möjligheter i lokala och globala projekt. Lär känna oss på våra lunchmöten och i våra lokala och globala projekt. (Foto: Rolf Karlsson, Bildmakarna Media)

..........

 

 

Första lunchmötet för nye presidenten: Nytillträdde presidenten Leif Ohlsson öppnade mötet (19 augusti) och hälsade alla välkomna och informerade om sina planer för sitt verksamhetsår. 

..........

Lär känna oss på våra lunchmöten


Lindesbergs Rotaryklubb har lunchmöten varje måndag kl 12:00-13:00 på Lindesbergs Stadshotell med föredrag och diskussioner om aktuella lokala och regionala frågor. Våra lunchmöten är öppna för alla intresserade. Betala och hämta maten i hotellets restaurang och ta med den till festsalen en trappa upp där mötena hålls.

  • Läs mer om våra kommande lunchmöte längre ned på denna sida >>

..........

Lär känna oss i våra lokala och globala projekt


 

LINDEDAGEN: Ett lokalt Rotary-projekt för att presentera det mesta av det bästa med Lindesbergs kommun under trivsamma former på Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg. 

INTEGRATION PÅ LINDESKOLAN: Ett lokalt Rotary-projekt till stöd för nyanlända elever på Lindeskolan i Lindesberg - bland annat genom att ordna studiebesök och föreläsningar med mera.R10/LETTLAND:
Ett samarbetsprojekt mellan flera Rotaryklubbar i Sverige, Lettland och USA som syftar till att hjälpa hårt utsatta verksamheter i Lettland med inriktning på barn och äldre.

RYLA (Rotary Youth Leadership Award): Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar (18-30 år) som ger ökad insikt och förståelse kring vad ett aktivt ledarskap innebär för framtidens ledare.END POLIO NOW:
Genom Rotarys internationella verksamhet bedrivs hjälpinsatser som gör skillnad. Ett sådant prioriterat Rotary-projekt är End Polio Now med målet att utrota polio i världen.

..........

 

Klubbprogram
måndag den 26 augusti 2019
Lasse Nilsson Ego-föredrag
Vår nya medlem Lasse Nisson håller sitt Ego-fördrag och då får vi lära honom bättre.
 
måndag den 2 september 2019
LIF Lindesberg
Ricky Nordal kommer och presenterar LIF Lindesbergs satsning för den kommande säsongen.
 
måndag den 9 september 2019
Guvernörsbesök
Vår distriktsguvenör Gunnar Olsson kommer och prata om distriktets ambition och vad man centralt önskar av oss. Guvenören kommer även att lyssna på våra tankar om framtiden.
 
måndag den 16 september 2019
Vakant
 
måndag den 23 september 2019
Harmoni före och efter Caprisen
Roland Helsing kommer och berättar om vad Harmoni gör efter och före Caprisen.
 
måndag den 30 september 2019
Vakant
 
måndag den 7 oktober 2019
Kvällsmöte med Carl Jan
Kvällsmöte med Carl Jan Grankvist som berättar om sitt liv, och däreter serveras en måltid med något av Carl Jans viner.
 
måndag den 14 oktober 2019
Vakant
 
måndag den 21 oktober 2019
Världspoliodagen
Världspoliodagen, Anders Svensson berättar om Rotarys satsning på att utrota Polio.
 
måndag den 28 oktober 2019
Vakant
 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: lindesberg@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Lindesbergs Stadshotell
Kungsgatan 24
71130 Lindesberg

Ordinarie mötestid: Måndagar 12:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Lasse Nilsson Ego-föredrag
2019-08-26 12:00