IFMR (Motorcykel)

IFMR

International Fellowship of Motorcycling Rotarians

Ifmr 1

International Fellowship of Motorcycling Rotarians, förkortat IFMR, är ett Fellowship för Rotarianer och kör motorcykel.

IFMR grundades i Sverige år 1992 och finns idag i alla världsdelar. IFMR chapter Norden har drygt 200 medlemmar från Sverige, Danmark, Norge, Island och Finland. Vi träffas regelbundet dels på lokala utflykter, dels på årets två stora begivenheter, vår- och höstmötet. Vårmötet går alltid av stapeln under Kristi Himmelsfärdshelgen i maj medan höstmötet oftast hålls i mitten av augusti. Förutom att åka motorcykel, arrangeras alltid intressanta studiebesök och på kvällarna umgås vi över nationsgränserna samt äter och dricker gott och ibland kan det till och med bli dans.
Dessutom arrangeras internationella turer. 2015 arrangerade IFMR Norden den internationella turen ”Three Kingdoms”, som gick genom Danmark, Norge och Sverige, med deltagare från Australien, Tyskland, Schweiz, Frankrike och Belgien.

Besök gärna vår hemsida på www.ifmr-norden.org. Där hittar du bland annat information om kommande aktiviteter, du kan läsa vår medlemstidning McRotary och naturligtvis kan du också ansöka om att bli medlem i vårt trevliga Fellowship.

Välkommen!

Per-Eric Nilzén