IYFR (Båtsport/Segling)

Iyfr

International Yacht Fellowship of Rotarians (IYFR)
IYFR är ett internationellt Fellowship för rotarianer och det äldsta och största av Rotarys fellowships. Det började i England 1947 och har vuxit till 90 flottor, med mer än 3200 medlemmar i 32 länder. I Sverige finns Skaw fleet och Swedish Baltic Fleet.

Alla rotarianer kan gå med i IYFR eller Rotary Mariners som vi ibland kallas. Det enda kravet för att gå med är ett aktivt intresse för båtlivet (egen båt är inte nödvändigt).

Båtliv med rotarykamrater och vänner är ett härligt sätt att dela idéer, förbättra ditt sjömanskap, stödja Rotarys serviceverksamhet, skapa varaktiga vänskapsband. Vår hemsida har adressen www.iyfr.net
Välkommen att kontakta någon styrelsemedlem om du är intresserad av vår gemenskap.