Mölndal-Kållered

Vare sig du är rotarian eller inte är Du hjärtligt välkommen som gäst till vår klubbs lunchmöten, tisdagar 1215 - 1315 i Ollo Goops salong. In genom den tillfälliga entrén upp i entrehallen. Vänster mot och igenom Restaurang Lyon. Fortsätt genom lilla hallen, och där finns vi. Många av oss finns där redan 15-20 minuter i förväg för en stunds samvaro innan måltiden serveras. Efter själva lunchen sätter vi oss i ett angränsande rum med en kopp kaffe för att lyssna på veckans föredrag och ställa frågor.

Programkommittén strävar efter ett varierat utbud av ämnen, som omfattar allt från frågor om samhälle och näringsliv i lokalområdet till mer övergripande kultur- och livsåskådningsfrågor. Våra medlemmar är en blandning av engagerade människor, kvinnor och män, med olika intressen som trivs tillsammans. Vill du veta programpunkterna i förväg kan du gå in på denna länk och titta i kalendern (mörkblå aktiviteter).

Klubben är aktiv i flera ideella projekt i Göteborgsområdet. Exempelvis samarbetar vi med Pingstkyrkan i Mölndal genom att några klubbmedlemmar varje vecka tjänstgör som stödpersonal i kyrkans secondhandbutik nära Mölndals centrum.

Låter det intressant? Kom i så fall och delta! Det behövs ingen föranmälan!