Klubbartiklar

Med Waxholmsbolaget till Möja

måndag den 4 juni 2018
Kasubi Friends

Vänföreningen Kasubi Friends driver sedan 2010 en skola, Kasubi Children´s Centre,  som vi byggt i slumområdet Kasubi i Kampala, Uganda, för 350 fattiga och föräldralösa barn.

Klubbprogram
måndag den 17 december 2018
Lunchmöte: Jullunch

måndag den 28 januari 2019
Lunchmöte: Olle Wästberg, Två år med Trump - Vad händer nu?
Olof Mattias "Olle" Wästberg, född 6 maj1945 i Stockholm, är en svensk politiker (Folkpartiet/Liberalerna), publicist och diplomat. Han ledde 2014 års demokratiutredning. Han bor i Stockholm.

måndag den 4 februari 2019
Frukostträff: Jolande Svensson-Klijn om Warchilds arbete med barn drabbade av krig
Jolande Svensson-Klinj berättar om Warchilds verksamhet. Warchild är en organisation som arbetar för att förbättra livet för barn drabbade av krig.

E-post: nacka@rotary.se

Udda veckor: Quality Hotel, Nacka Rotaryklubb