Klubbartiklar
måndag den 4 juni 2018
Kasubi Friends

Vänföreningen Kasubi Friends driver sedan 2010 en skola, Kasubi Children´s Centre,  som vi byggt i slumområdet Kasubi i Kampala, Uganda, för 350 fattiga och föräldralösa barn.

Klubbprogram

måndag den 10 februari 2020
Lunchmöte:

måndag den 17 februari 2020
Frukostmöte: Carlos Banda - Funktionell rörelseanalys: digital analys av hållning, rörelse och fotavtryck i 3D
Naprapat Carlos Banda berättar och demonstrerar hur han med hjälp av en funktionell rörelseanalys - ett digitalt system för att mäta och analysera din hållning, rörelse och fotavtryck i 3D - kan förutse, förebygga och behandla skador.

måndag den 24 februari 2020
Lunchmöte:

måndag den 2 mars 2020
Frukostträff:

E-post: nacka@rotary.se

Jämna veckor: Kl 7.15 Quality Hotel
Värmdövägen 84

Ordinarie mötestid: Måndagar 12:00

Frukostträff: Presentation av hemkomna utbytesstudenterna Noak Strandberg och Noa Delin
2020-02-03 07:15