Välkommen till våra klubbmöten och aktiviteter. Vår ambition är att stödja Fryshuset genom personligt engagemang, hjälp med kontakter, spridning av Fryshusets budskap samt att skapa spännande möten genom föredrag och liknande för klubbens medlemmar och gäster. Vi vill också sprida information om Rotarys lokala och globala nätverk, stipendier och utbytesverksamhet för ungdomar samt levandegöra Rotarys stående motto: Osjälviskt tjänande – Service above Self.

Vi träffas i Fryshuset varje fredagsmorgon, äter frukost, går igenom olika projekt och lyssnar till intressanta föredrag inom vitt skilda områden. Kommande och tidigare program/föredrag kan du läsa om längre ned på sidan. Vi hälsar våra gäster välkomna direkt innanför entrén vid Mårtensdalsgatan 6.

Eftersom Anders Carlberg har betytt mycket för Fryshuset och även präglat vår Rotaryklubb, visar vi här några av Anders visdomsord som finns i vår möteslokal:
Slå dom inte på käften!
slå dom med häpnad
Där kärleken kallnar
breder laglösheten ut sig
När du funnit stigen bakom snåren
Berätta om den
Inte vart den leder, bara att den finns
Sökande efter kunskap
Längtan efter kärlek
Empati med dem som har det svårt

Ta även en titt på våra klubb projekt - "Det är så lite jag kan göra åt det, så då gör jag det".

Klubbprogram
fredag den 29 september 2017
Aktuella Frågor i Stockholms Stad

Fredrik berättar om aktuella frågor i Stockholm utifrån sin roll som bitr stadsdirektör med speciellt ansvar för bostadsförsörjningen.

fredag den 6 oktober 2017

fredag den 13 oktober 2017

fredag den 20 oktober 2017

Klubbprojekt
torsdag den 19 maj 2016
Klubbfonden
Ändamålsbeskrivning för klubbens fond

söndag den 15 maj 2016
Rotaryklubbens utbytesstudenter

Klubbartiklar

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: stockholm-fryshuset@rotary.se

Stockholm-Fryshuset Rotaryklubb