Stockholm-Fryshuset Rotaryklubb startades med starkt stöd av Anders Carlberg och vi håller samhällsengagemanget levande. Vi skapar möten där vi ser på samhället på nya sätt och deltar i utvecklande diskussioner, och vi använder våra olika kompetenser för att stötta och driva olika projekt. Varje vecka har vi inspirerande gäster och vi blandar näringsliv, idealism, passion och socialt engagemang. Du är välkommen att som gäst besöka något av våra föredrag nedan.

 

Rekrytering pågår
Rotary är en organisation som bygger på mångfald. Just nu söker vi nya medlemmar som kan komplettera våra kompetenser och som vill vara med och utveckla projekt i Hammarby Sjöstad, med betoning på ungdomsfrågor. Vill du nominera en person med starkt socialt engagemang, tryck på knappen "Nominera medlem" nedan.

Som medlem i klubben förväntas du bidra med ditt engagemang, dina kompetenser och ditt nätverk i enlighet med Rotarys motto “Service above self”. I gengäld får du en gemenskap med andra Rotarianer och våra kompetenser, du erbjuds ledarskapsutveckling och blir en del av ett världsomspännande nätverk av samhällsengagerade ledare.  


Eftersom Anders Carlberg har betytt mycket för Fryshuset och även präglat vår Rotaryklubb, visar vi här några av Anders visdomsord som finns i vår möteslokal:
Slå dom inte på käften!
slå dom med häpnad
Där kärleken kallnar
breder laglösheten ut sig 
När du funnit stigen bakom snåren
Berätta om den
Inte vart den leder, bara att den finns
Sökande efter kunskap
Längtan efter kärlek
Empati med dem som har det svårt

             
      
          Aktuell föredragslista

Klubbprogram
fredag den 3 april 2020
Inställt möte pga "Corona"
 
fredag den 10 april 2020
Inget möte (Långfredagen)
 
fredag den 17 april 2020
Styrelsemöte
 
fredag den 24 april 2020
X-årsmöte enl stadgarna
 
fredag den 1 maj 2020
Inget möte
 
Klubbartiklar
fredag den 8 november 2019
Fryshusets svar om Lugna Gatan
Lugna Gatans uppdrag på SL avslutas plötsligt och på delvis felaktiga grunder. Det ses som ett tecken på ett hårdnande samhällsklimat, säger Fryshusets kommunikationschef Carin Balfe Albman.
 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: stockholm-fryshuset@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Rotary Stockholm-Fryshuset
Mårtensdalsgatan 6
120 06 Stockholm

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Inställt möte pga "Corona"
2020-04-03 07:30