Stockholm-Kista

Rotary Kista

Välkommen till Stockholm-Kista Rotaryklubb!
Vårt huvudsakliga fokus är på projektet BLING - The suburb startup movement!
"Halv-Corona"-läger: Klubbmöten i Zoom fredagar första jämna veckan i månaden 12:30 - 13:30.
Lunch (Round Table) andra
jämna veckan i månaden 12:00 - 13:00, restaurang Glaze, Science Tower, Kista.

fredag den 5 november 2021
Klubbmöte Zoom
Extending the horizon of possibilities with Brain-Machine Interface
Robin Augustine, Associate Professor, head of the Microwaves in Medical Engineering Group, Uppsala University.

Brain is an amazing datacentre as far as a human is concerned and it is where all the sensory inputs are processed, memorized and decisions pertaining an action or actions are taken. This talk will address: “Can we tap into Brain (datacentre) and make it control computers, machines or enable it to learn new things? Is that possible at all, if so how?”

fredag den 5 november 2021
Styrelsemöte
Ordinarie styrelsmöte.

fredag den 19 november 2021
Round Table, lunch
Vi samlas för lunch (utan program) på restuarang Glaze som ligger mitt emot restaurang Zenit, vår ordinarie möteslokal.

fredag den 3 december 2021
Klubbmöte, Zoom. Prel årsmöte
Ej bestämt ännu.

fredag den 3 december 2021
Styrelsemöte
Ordinarie styrelsmöte.

fredag den 24 september 2021
Klubbmöte via Zoom i Stockholm Kista Rotaryklubb 21-09-10

fredag den 4 juni 2021
Klubbmöte via Zoom i Stockholm Kista Rotaryklubb 21-06-04

onsdag den 28 april 2021
Klubbmöte via Zoom i Stockholm Kista Rotaryklubb 21-04-23

måndag den 8 mars 2021
Klubbmöte via Zoom i Stockholm Kista Rotaryklubb 21-02-26

söndag den 21 februari 2021
Klubbmöte via Zoom i Stockholm Kista Rotaryklubb 21-02-12

onsdag den 9 juni 2021
Distriktsmästerskap i Golf, 13 september

Rotary  distriktsmästerskap i golf, 13 september
Nu ser vi ljuset i tunneln och Vallentuna Rotaryklubb ser fram emot att få stå som värd för distriktsmästerskapet måndagen den 13 september. Rotary DM i golf är en gammal tradition i distriktet. Troligen började detta redan på 1950-talet då distriktsindelningen var annorlunda och omfattade hela Stockholm och ner mot Östergötland. På klubbvandringspriset (en stor stånka i silver) kan man läsa Åtvidabergs rotaryklubb m.m.
Vallentuna Rotaryklubb har de senaste åren varit värdar för tävlingen och byggt om den något i modern rotaryanda. Alla priser och delar av anmälningsavgiften går till Rotary Polio Plus.

onsdag den 19 maj 2021
Knivsta Rotaryklubbs ungdomsstipendium

Ryttarna Olivia Wass, 17 år, och Emilia Hallerskog, 19 år, fick i går kväll ta emot Knivsta Rotaryklubbs ungdomsstipendium av klubbens president Carl-Henrik Annefors vid en ceremoni på Olunda Ryttarförening, några kilometer utanför Knivsta tätort. Läs mer här

lördag den 10 april 2021