Stockholm Strand

SWISH 1230 4990 20

Stockholm Strand Rotaryklubb grundades 1993. Vi är idag 22 rotarianer som träffas varje torsdag för
att utbyta erfarenheter, inspireras av föreläsningar och bidra för att göra världen lite bättre. Vi är ett nätverk i Rotarys globala nätverka av klubbar. Dessa rotaryklubbar består av yrkesaktiva ställer sina yrkeskunskaper och ledarskap till förfogande för att genomföra projekt som hjälper de som är sämre lottade eller behöver hjälp eller stöd.

Är du intresserad av Rotary? Varmt välkommen till oss när vi träffas! Kontakta oss på vår Facebook-sida, klicka här.

Den 1 juli 2019 inledde vi ett nytt år i klubbens drygt 25-åriga verksamhet. Årets världspresident, Mark Daniel Maloney's tema för 2019/2020 är Rotary Connects the World. Mark Maloney vill att alla rotarianer gör 2019-20 till det år vi fokuserar på att stärka Rotarys nätverk och bygga ett nätverk som tillåter talangfulla, omtänksamma och generösa personer att samlas och göra något meningsfullt genom Rotary.

Varmt välkommen till oss!

Kort fakta om klubben:
Antal medlemmar: 22 st
Andel kvinnor i klubben: 52%
Andel män i klubben: 48%

torsdag den 9 juni 2022
Klubbmöte - mer info kommer

torsdag den 16 juni 2022
Presidentskifte -KVÄLLSMÖTE

torsdag den 23 juni 2022
Midsommar - Mötet är inställt!!

onsdag den 1 juli 2020
Unga kvinnors värn (UKV)

Stockholm Strand Rotaryklubb bistår Stiftelsen Unga Kvinnors Värn (UKV)
Unga Kvinnors Värn (UKV) är Stockholms första kvinnohus och har arbetat med utsatta kvinnor sedan år 1914.

måndag den 1 juli 2019
Rotary Planterar
Återplanteringen av skövlad skog i Rumänien

måndag den 1 juli 2019
UF - Östra Real

Stockholm Strand har under flera år arbetat med att vara rådgivare för olika UF-företag i Östra Real. Klubben delar även ut en premie till det UF-företag som på bästa sätt har lyckats med att arbeta in FN-hållbarhetsmål.