Stockholm Strand

SWISH 1230 4990 20

Stockholm Strand Rotaryklubb grundades 1993. Vi är idag 22 rotarianer som träffas varje torsdag för
att utbyta erfarenheter, inspireras av föreläsningar och bidra för att göra världen lite bättre. Vi är ett nätverk i Rotarys globala nätverka av klubbar. Dessa rotaryklubbar består av yrkesaktiva ställer sina yrkeskunskaper och ledarskap till förfogande för att genomföra projekt som hjälper de som är sämre lottade eller behöver hjälp eller stöd.

Är du intresserad av Rotary? Varmt välkommen till oss när vi träffas! Kontakta oss på vår Facebook-sida, klicka här.

Den 1 juli 2019 inledde vi ett nytt år i klubbens drygt 25-åriga verksamhet. Årets världspresident, Mark Daniel Maloney's tema för 2019/2020 är Rotary Connects the World. Mark Maloney vill att alla rotarianer gör 2019-20 till det år vi fokuserar på att stärka Rotarys nätverk och bygga ett nätverk som tillåter talangfulla, omtänksamma och generösa personer att samlas och göra något meningsfullt genom Rotary.

Varmt välkommen till oss!

Kort fakta om klubben:
Antal medlemmar: 22 st
Andel kvinnor i klubben: 52%
Andel män i klubben: 48%

måndag den 1 juli 2019
Rotary Planterar
Återplanteringen av skövlad skog i Rumänien