Stockholm-Västerled

måndag den 17 augusti 2020

fredag den 12 juni 2020
Framgångar för BG och UF
Vår klubb samarbetar med Bromma Gymnasium - vi ställer bl.a.upp med rådgivare till skolans UF-företag, i år har 11 medlemmar varit engagerade. Vi delar ut stipendium till de bästa grupperna. Klicka på rubriken till denna notis och läs vad Hans Gisel-Ekdahl skriver! På bilden Culinova med Moa Hammarström, Elsa Larsson, Axel Salomonson och Erik Särlvik

måndag den 27 april 2020
Ny matrikel/jubileumsbok publicerad
Klubben firar 40 år - därför är årets matrikel extra omfångsrik. Intressanta artiklar ökar läsvärdet och ger en bra bakgrund till klubbens historia.

torsdag den 2 april 2020
Bra resultat med telemöte

Lunchmötet den 30 mars blev ovanligt. I stället för det fysiska mötet på Sjöpaviljongen ägde det rum över teleledningarna. Inte mindre än 28 medlemmar och fem gäster var inkopplade, erfarenheten blev att tekniken fungerade fint. Under rådande omständigheter planeras en fortsättning med telemöten - åtminstone med de föredrag som tillsammans med mailade stödbilder kan fungera på detta sätt. Tekniken till trots - alla hoppas naturligtvis på återgång till det normala...

torsdag den 19 mars 2020
Framgång för UF-företag
Neptun UF från Bromma Gymnasium som vi tidigare hade på besök i klubben har nått nya framgångar. När Stockholms bästa UF-företag korades fick Bromma Gymnasium hela sju av tio guld. Neptun vann i kategorierna "Årets vara", "Årets monter" och "Årets innovation". De går nu vidare till SM 18-19 maj för UF-företag. Grattis!

måndag den 17 februari 2020
Om fornminnen och en tatuering

Uppskattat föredrag av arkeologen Nils Ringstedt måndagen den 17 februari i en fullsatt Sjöpaviljong. Vi fick höra om de fornminnen vi har nära knutarna i Bromma och även om Riksbyristningen med de hedniska gudarna Oden och Tor. Nils visade även upp dessa gudar i sin tatuering på vänster arm, här beundrad av presidenten.

måndag den 27 januari 2020
En svängande kväll på Nalen

Det blev så bra som alla hade hoppats: Folkligt, festligt och fullspikat vid klubbens största evenemang. Hela 90.000 kr delades ut till Gapf - på bilden en glad mottagare,vSara Mohammed, längst till höger. Bredvid henne Gitte Ragsdale, representanter för Gapf och längst till vänster presidenten Gunnar Ewetz.

tisdag den 28 januari 2020
Stödet till Gapf
Stort tack till alla musiker i Swing That Music, Bara Damer, Air Mail Big Band, Jelly Babies, Beckholmen Beat Company och Basklas & His Ten Doctors of Syncopation.
Stort tack till publiken som kom, spisade och dansade.
Stort tack till kvällens sponsorer; Ica Smelivs, Åke Sundvall, Halle, Handelsbanken Alvik, Sjöpaviljongen, Nalen, Ålstens Fastighetsbyrå, Anders Bodin Fastigheter, Fasadglas och Måleributiken i Alvik!
Alla har på olika sätt bidragit till att Rotary Stockholm-Västerled kunde lämna en stor check till organisationen Gapf för deras kamp mot hedersförtryck!