Musikalen Dåliga Mänskor

Tidpunkt:
Address:

Varmt välkommen till Lilla Beddinge Teater

och musikalen Dåliga Mänskor!

Denna sommar sätter Lilla Beddinge Teater upp Mikael Wiehes musikal Dåliga Mänskor. En tårdrypande och fantastisk musikal om mod, längtan, vänskap, död och liv… som hände alldeles här, alldeles nyss. Ni får möjlighet att möta en ensemble bestående av lokala amatörer och professionella artister från Malmö Opera, Wermlands opera, Mamma Mia på Gröna Lund och Cirkus i Stockholm, samt Malmö stadsteater och Stockholms stadsteater.

Ett särskilt erbjudande för dig som är medlem i Rotary!

Söndagen den 2 juli bjuder Trelleborg-S:t Nicolai Rotaryklubb in till en kulturell upplevelse på Söderslätt, på Lilla Beddinge Teater. Vi samlas kl 15.00 för en räksmörgås med dryck i teaterserveringen, precis i anslutning till salongen. Föreställningen börjar kl 16.00 och i pausen dukas kaffe/te och kladdkaka upp till oss. Föreställningen är slut ca kl 18:30.

Denna upplevelse kostar endast för oss med anmälan före 30 april är 450 kronor/person. Priset från 1 maj och fram till sista anmälningsdatum, den 20 juni, är 600 kronor/person.

Anmälan sker i två steg. Först gör du en inbetalning till bankgiro 886-7889 och anger för vem inbetalningen gäller. Därefter genom att meddela Ulf Bingsgård på Ulf.Bingsgard@telia.com så att biljett/biljetter reserveras. Givetvis är vänner, bekanta och respektive välkomna till denna tillställning.

Dåliga Mänskor handlar om 1940-talets Malmö. I arbetarkvarterens smutsigaste område bor två unga flickor som precis fått sitt första jobb på senapsfabriken. De drömmer om att se världen, dansa swing och sjunga Opera, men verkligheten kommer ständigt och påminner om hur orättvist livet är för den som lever i marginalerna av samhället. Kriget brinner i Europa. Gränserna stängs. Judiska flyktingar flyr över vattnet mellan Köpenhamn och Malmö. Samtidigt dansas jitterbug så att svetten stänker i Folkets Park och ungdomarna drömmer om ett liv i USA.

Mer om Lilla Beddinge Teater finns på www.lillabeddingeteater.se
och en underbar teaser