Uppsala

Hotell Duvan ligger på Dragarbrunnsgatan 69, ett stenkast från Tullkammaren och Hamnplan med sina ångbåtar.
Kontakt: uppsala@rotary.se

onsdag den 2 december 2020
Mats Erasmie - Huvudet kallt, hjärtat varmt och rena händer
2020 12 02 - Föredrag
Mats Erasmie - Senior advisor, Business advisor and Leadesrship Development kommer att hålla ett föredrag me dtiteln "huvudet kallt, hjärtat varmt och rena händer"
klicka här för att starta Zoom
(Om det frågas efter lösenord så ange 184804)
Tryck på den blå zoomlänken. Zoommötet börjar kl 12.20.

torsdag den 3 december 2020
Morgondagens ledarskap. Hur kan du som erfaren ledare må bra och bidra?

Inbjuden talare: Ingemar Persson grundare av företaget Värdeledande AB

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ingemar-persson-6b42561/

Zoomlänk: https://zoom.us/j/99272694211?pwd=T25jSEVUUHFBTGg4QWVKc2Q5UkltQT09

Password: 928174

Genom att jobba med värdegrunder som en nyckel till arbetsglädje och framgång. På URP den 3e december kommer han berätta om vikten av att alla mår bra på jobbet och tror på sig själva för att kunna bidra på bästa sätt och optimera ett företags förutsättningar att lyckas. Värdeledande är certifierade i det som kallas Framtidens Entreprenörskap, dvs metoder och modeller utifrån omfattande studier av företag som lyckas för de har fokus på må bra , tro på och bidra.

Deltagarfråga att diskutera under seminariet: Vad kan du göra för att andra på din arbetsplats ska må bra och vad skulle andra kunna gör för att få dig att må bra på jobbet?

onsdag den 9 december 2020
Årsmöte
2020 12 09 - Årsmöte

klicka här för att starta Zoom
(Om det frågas efter lösenord så ange 184804)
Tryck på den blå zoomlänken. Zoommötet börjar kl 12.20.

fredag den 30 oktober 2020
Samhällstjänst

Inom området Samhällstjänst stöder Uppsala Rotaryklubb bland annat Uppsala Stadsmission genom ett årligt bidrag.

Dessutom säljer klubben, via vår tidigare president, Anders Alberius, gåvokort till Stadsmissionens matkassar för 300 kronor/styck. Passa på och köp gåvokort  – perfekta som födelsedagspresent eller julklapp!

Familjer i Uppsala, som lever med små – eller inga – ekonomiska marginaler, kan abonnera på en matkasse per vecka under ett år. För detta betalar de själva 250 kronor.

Att summan 550 kronor räcker till nästan femtio bärkassar med mat och hygienartiklar beror på att innehållet är skänkt av flera stormarknader i Uppsala – det är fråga om skadade förpackningar eller näraliggande bäst-före-datum. Varorna hämtas dagligen av ett par volontärer i Stadsmissionens skåpbil. Sedan sorteras allt på Matcentralen av en grupp arbetslösa, som på det sättet får hjälp att komma in på arbetsmarknaden, tillsammans med flera volontärer.

Om du vill hjälpa till med körning eller med sortering på Matcentralen, hör av dig till samordnaren Johanna Wahlby. Om du är medlem i vår klubb ber vi dig också meddela Anders Alberius, som är klubbens ansvarige för Samhällstjänst, så att vi får kännedom om medlemmarnas bidrag till klubbens sociala arbete.

Klubbens nuvarande president, Sten Ström, har hämtat proviant från stormarknader till Matcentralen.

Johanna Wahlby och medarbetarna på Matcentralen kontrollerar, sorterar och packar om dagens leverans till matkassarna (som syns i bakgrunden).