Vaxholm

Välkommen till Rotary Vaxholm!
Vi träffas varje tisdag, klockan 17.45, på Vaxholms Hotell.
Middag och kaffe serveras klockan 18.00. Pris 125:-/person. Särskild anmälan för detta fordras.
Klockan 19.00 föredrag och klubbmöte.

Våra föredrag och klubbmöten medger också ett deltagande med hjälp av det digitala verktyget Zoom (via dator, läsplatta eller smarttelefon).
Ni som ansluter via Zoom släpps in ungefär 18.45 så att alla är på plats när föredraget ska börja kl. 19.00.

Du är hjärtligt välkommen att delta på hotellet eller på distans om så önskas.

Gör så här:
Eposta intresseanmälan till
waxholms@rotary.se och ange om du vill delta på hotellet, om middag önskas eller på distans utan gemensam middag.
Gäster som vill delta på distans ska i god tid innan, dock senast måndagen före mötet klockan 17.00, anmäla sin e-postadress till waxholms@rotary.se för att bli insläppta till Zoom-mötet. Klockan 18.45 på möteskvällen skickas en länk ut för deltagande via Zoom.

Välkommen till Rotary Vaxholm!

tisdag den 19 oktober 2021
Guvenörsbesök

tisdag den 26 oktober 2021
Studiebesök till Bogesunds Slottsvandrarhem
Studiebesök.

tisdag den 2 november 2021
Kamratafton

tisdag den 9 november 2021
Vaxholms Kommun

tisdag den 16 november 2021
Kamratafton

tisdag den 30 november 2021
Årsmöte

tisdag den 14 december 2021
50-års Jubileum

onsdag den 11 mars 2020
Ytterby Gruva
Vaxholms Lokaltidning Lotsen har skrivit om Ytterby Gruva här i Vaxholm. Waxholms Rotaryklubb beslutade att driva projektet att synliggöra gruvan redan år 2001.

måndag den 19 november 2018
Kinas roll i världen i dag
I oktober kom Björn Jerdén från Utrikespolitiska Institutet till Waxholma Rotayklubb för att berätta om Kinas roll i världen i dag. Efteråt kunde man läsa om det i en artikel i Lotsen.

onsdag den 26 september 2018
Waxholms-Lotsen om Rotary
Den lokala tidningen Waxholms-Lotsen hade i augusti 2018 en artikel om vår Rotaryklubb.