Vaxholm

Välkommen till Rotary Waxholm.
Tyvärr kommer vi inte att kunna ha flera möten under våren 2020 på grund av coronapandemin. Vi följer myndigheternas restriktioner, och kan inte på detta stadium planera hur det blir i fortsättningen.

Vi hoppas att vi till hösten ska kunna återgå till normala mötesrutiner. Mera information kommer så småningom.

Här kan du läsa vilka rekommendationer och restriktioner som gäller >>

onsdag den 11 mars 2020
Ytterby Gruva
Vaxholms Lokaltidning Lotsen har skrivit om Ytterby Gruva här i Vaxholm. Waxholms Rotaryklubb beslutade att driva projektet att synliggöra gruvan redan år 2001.

måndag den 19 november 2018
Kinas roll i världen i dag
I oktober kom Björn Jerdén från Utrikespolitiska Institutet till Waxholma Rotayklubb för att berätta om Kinas roll i världen i dag. Efteråt kunde man läsa om det i en artikel i Lotsen.

onsdag den 26 september 2018
Waxholms-Lotsen om Rotary
Den lokala tidningen Waxholms-Lotsen hade i augusti 2018 en artikel om vår Rotaryklubb.