Klubbens artiklar på Facebook

Tornväktaren är klubbens symbol.
Se filmen.

Klubbprogram
tisdag den 21 augusti 2018
Tro aldrig att osagt är bäst

På tisdag kommer kommer Lars-Folke Piledahl och berättar lite om sin senaste bok.

Anmäl till ystad-tornvaktaren@rotary.se senast söndagen före mötet.
Efteranmälan direkt till Hotell Continental på telefon 0411-13700 (och som info till ystad-tornvaktaren@rotary.se)

De som inte anmäler sig via länken eller direkt till Continental får beställa mat via restaurangens á la carte matsedel.

tisdag den 28 augusti 2018
Vi besöker Eklaholm

På tisdag besöker vi Eklaholm butik och galleri i Hagestad.
Där intar vi även kvällens måltid innan vi lyssnar till Karl-Fredriks målande beskrivningar av deras verksamhet.

tisdag den 4 september 2018
Framtidsfullmakt

På tisdag kommer kommer Annika Jersling och berättar om framtidsfullmakt.

tisdag den 11 september 2018
Ego-föredrag

På tisdag kommer vår senaste medlem att hålla sitt ego-föredrag.
Då hoppas jag vi blir många som lyssnar.

tisdag den 2 oktober 2018
Guvernörsbesök

På tisdag besöker vår nya guvernör klubben.
Välkomna alla medlemmar.

tisdag den 9 oktober 2018
Vi besöker sjukhuset

På tisdag besöker vi sjukhuset i Ystad där sjukhuschefen tar emot och berättar om sjuhusets verksamhet.

tisdag den 16 oktober 2018
Klubbsamråd

På tisdag har vi klubbsamråd.
Välkomna alla medlemmar.

tisdag den 11 december 2018
Årsmöte 2018
Så var det dags för årsmöte i Tornväktaren Rotaryklubb.

Anmäl till ystad-tornvaktaren@rotary.se senast söndagen före mötet.

De som inte anmäler sig via länken nedan eller direkt till Continental får beställa mat via restaurangens á la carte matsedel.

Detta enligt restaurangens nya regler så att alla får beställd mat.

tisdag den 18 december 2018
Julavslutning
Så var det dags att avsluta detta år med lite julmat och annat trevligt.
Ta med nära och kära så vi blir många vid detta tillfälle.

tisdag den 25 december 2018
Helgdag - Inställt
Juldagen håller vi ledigt.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: ystad-tornvaktaren@rotary.se

Hotell Continental