Klubbens artiklar på Facebook

Tornväktaren är klubbens symbol.
Se filmen.

Klubbprogram
tisdag den 23 april 2019
Ystad stadsteater

På tisdag kommer Lars Schilken och berättar om Ystad stadsteaters verksamhet i Ystad.
Ystad stadsteater bildades 2013 av fyra skådespelare som ville förgylla Ystads gator med levande teater.
Sommaren 2013 gjordes en ”Historia i Historien” -en historisk vandring genom Ystads gator där publiken fick träffa kända personer från Ystad eller som varit i Ystad under perioder.
Publiken fick vara med på en annorlunda vandring med mycket skratt och härliga skrönor.
Då hösten kom flyttade dom in på Bryggeriet och sedan vidare till Lite Mer i Ystad.

Kombinationen mat, dryck och teater har funnits sedan Shakespeares tid och är mycket omtyckt av publiken.
Ett avslappnat sätt att njuta av teater.
De fyra medlemmarna i föreningen är alla frilansande skådespelare med anknytning till Ystad. Vissa bor här och vissa bara älskar Ystad..
En spännande kväll väntar oss.
Välkomna allihopa.

Anmäl till ystad-tornvaktaren@rotary.se senast söndagen före mötet.
Efteranmälan direkt till Hotell Continental på telefon 0411-13700 (och som info till ystad-tornvaktaren@rotary.se)

tisdag den 30 april 2019
Valborgsmässoafton (inget möte)
Inställt möte.

tisdag den 7 maj 2019
Boulemästerskap

Så var det dags för klubbmästerskap i Boule som vanligt vid banorna nere i småbåtshamnen.
Välkomna allihop. OBS att vi startar kl 18:30.

tisdag den 14 maj 2019
Besök på Ystad Djurpark

Vi besöker Ystad Djurpark, lättare förtäring+ kaffe, presentation av zoolog+ ägarna Ingemar och Christina Knutsson, därefter rundvandring.
Det finns däggdjur, fåglar, reptiler, groddjur och insekter i parken.
I djurparken kan man ha barnkalas, läger och konferenser.
Du kan även vara djurvårdare för en dag.
Parken har även gymnasial utbildning som djurvårdare.

tisdag den 21 maj 2019
Klubbmästerskap golf

Regerande klubbmästaren, Thomas Härstedt, inbjuder alla golfspelare i Ystad-Tornväktaren RK till 2018/2019 års klubbmästerskap ”The Tower Watchman’s Challenge Cup” med spel på Ystad GK tisdagen den 21 maj.

Första start kl 12:20. Samling i restaurangen klockan1200 eller tidigare för de som önskar äta lunch före start.

Anmälan till thomas.harstedt@gmail.com senast måndagen den 20 maj.

tisdag den 28 maj 2019
Bilder av ett brott
 På tisdag kommer Helena Holmkrantz och berättar om tidstypiska brott.
Låter spännande.

E-post: ystad-tornvaktaren@rotary.se