Klubbens artiklar på Facebook

Tornväktaren är klubbens symbol.
Se filmen.

Klubbprogram
tisdag den 26 juni 2018
Presidentskifte
På tisdag är det dags för skifte av president i vår klubb.

Anmäl till ystad-tornvaktaren@rotary.se senast söndagen före mötet.
Efteranmälan direkt till Hotell Continental på telefon 0411-13700 (och som info till ystad-tornvaktaren@rotary.se)

De som inte anmäler sig via länken eller direkt till Continental får beställa mat via restaurangens á la carte matsedel.

Detta enligt restaurangens nya regler så att alla får beställd mat.

tisdag den 17 juli 2018
Room Expo Uthyrning&Event

På tisdag kommer Anita Thuvesson och Paul Andersson och berättar om sitt företag Room Expo som kan hjälpa oss vid stora högtider med planering, ljud- och ljus, underhållning foto, mat mm.

tisdag den 7 augusti 2018
Tullens verksamhet i Ystad

På tisdag kommer Niklas Delin från tullen och berättar om verksamheten i Ystad. Han tar även med sig en narkotikasökhund.
Ett spännande möte.

tisdag den 14 augusti 2018
Besök på Nedraby vattenverk

På tisdag besöker vi nedraby vattenverk.
Vi samlas där klockan 18.30.
Efteråt äter vi på Continental som vanligt.

tisdag den 21 augusti 2018
Tro aldrig att osagt är bäst

På tisdag kommer kommer Lars-Folke Piledahl och berättar lite om sin senaste bok.

tisdag den 28 augusti 2018
Vi besöker Eklaholm

På tisdag besöker vi Eklaholm butik och galleri i Hagestad.

tisdag den 11 september 2018
Ego-föredrag

På tisdag kommer vår senaste medlem att hålla sitt ego-föredrag.
Då hoppas jag vi blir många som lyssnar.

tisdag den 2 oktober 2018
Guvernörsbesök

På tisdag besöker vår nya guvernör klubben.
Välkomna alla medlemmar.

tisdag den 16 oktober 2018
Klubbsamråd

På tisdag har vi klubbsamråd.
Välkomna alla medlemmar.

tisdag den 11 december 2018
Årsmöte 2018
Så var det dags för årsmöte i Tornväktaren Rotaryklubb.

Anmäl till ystad-tornvaktaren@rotary.se senast söndagen före mötet.

De som inte anmäler sig via länken nedan eller direkt till Continental får beställa mat via restaurangens á la carte matsedel.

Detta enligt restaurangens nya regler så att alla får beställd mat.

tisdag den 18 december 2018
Julavslutning
Så var det dags att avsluta detta år med lite julmat och annat trevligt.
Ta med nära och kära så vi blir många vid detta tillfälle.

tisdag den 25 december 2018
Helgdag - Inställt
Juldagen håller vi ledigt.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: ystad-tornvaktaren@rotary.se

Hotell Continental