Klubbens artiklar på Facebook

Tornväktaren är klubbens symbol.
Se filmen.

Klubbprogram
tisdag den 27 februari 2018
Klubbsamråd
Så var det dags för klubbsamråd med vår president.

Anmäl till ystad-tornvaktaren@rotary.se senast söndagen före mötet.
Efteranmälan direkt till Hotell Continental på telefon 0411-13700 (och som info till ystad-tornvaktaren@rotary.se)

De som inte anmäler sig via länken nedan eller direkt till Continental får beställa mat via restaurangens á la carte matsedel.

tisdag den 6 mars 2018
Backåkra är renoverat
På tisdag kommer Karin Erlandsson och berättar om Dag Hammarskölds backåkra som nu är nyrenoverat.

tisdag den 13 mars 2018
Ystad Praktiska Gymnasium
På tisdag kommer rektor Gert-Ove Sigurdhsson och berättar om verksamheten på Ystad Praktiska Gymnasium.

tisdag den 3 april 2018
LARO-kliniken

Mitt i det natursköna Österlen, 7 km söder om Tomelilla ligger LARO kliniken, ett rehabiliterings- och behandlingshem/vårdinrättning med omtanke och värme.
Vi är en Hälso- och sjukvårdsinrättning och registrerade hos Inspektionen för vård och omsorg sedan 2014 att bedriva Hälso- och sjukvårdsverksamhet.

tisdag den 10 april 2018
Friskvård i Ystad
På tisdag kommer Jesper Lindgren och pratar om sitt företag Jl-fysiocenter i Ystad.

tisdag den 24 april 2018
Boulemästerskap
Vi träffas som vanligt vid banorna i småbåtshamnen före tävlingen.
Därefter intages måltiden på hotell Continental.

tisdag den 8 maj 2018
Film i Skåne
På tisdag kommer Ralf Ivarsson och berättar om verksamheten kring Film i Skåne.

tisdag den 15 maj 2018
Teknik i hemmet
På tisdag kommer Christian Thorsén från Acriplan i Ystad.
Han berättar om teknik i hemmet såsom brandlarm, inbrottslarm kameraövervakning mm.

Detta enligt restaurangens nya regler så att alla får beställd mat.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: ystad-tornvaktaren@rotary.se

Hotell Continental